Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5457200, 89 5457248 , fax. 89 5457225
  • Data zamieszczenia: 2013-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1 1
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5457200, 89 5457248, fax. 89 5457225
    REGON: 51028669700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wojskowa Jednostak Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    udziec wołowy b/k świeży kl.1 kg 520,00 schab wieprzowy b/k kg 1040,00 karkówka wieprzowa b/k kg 2090,00 żeberka wieprzowe kg 510,00 golonka wieprzowa tylna z/k kg 450,00 boczek świeży kg 430,00 wątroba wieprzowa kg 115,00 ozory wieprzowe kg 115,00 flaki wołowe krojone mrożone kg 210,00 baleron kg 212,00 Kiełbasa krakowska parzona kg 105,00 kiełbasa krakowska sucha kg 188,00 serdelki wieprzowe kg 239,00 polędwica sopocka kg 233,00 wędzonka myśliwska kg 162,00 wędzonka krotoszyńska kg 144,00 ogonówka wędzona kg 205,00 kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 292,00 kiełbasa podwawelska kg 415,00 kiełbasa żywiecka kg 70,00 kiełbasa mazurska kg 87,00 kiełbasa myśliwska sucha kg 72,00 kielbasa toruńska kg 275,00 kiełbasa biała kg 205,00 kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 16,00 szynka konserwowa kg 195,00 schab pieczony królewski kg 90,00 karkówka pieczona kg 200,00 boczek wędzony parzony b/k kg 15,00 rolada z boczku kg 145,00 kaszanka z kaszy gryczanej kg 66,00 szynka wędzona kg 210,00 kiełbasa salami kg 186,00 golonka konserwowa kg 85,00 Szynka prasowana peklowana kg 79,00 Salceson ozorkowy kg 45,00 Szynka wieprzowa mielona kg 20,00 łopatka pieczona kg 244,00 rolada schabowa kg 75,00 udziec wołowy b/k świeży kl.1 kg 520,00 schab wieprzowy b/k kg 1040,00 karkówka wieprzowa b/k kg 2090,00 żeberka wieprzowe kg 510,00 golonka wieprzowa tylna z/k kg 450,00 boczek świeży kg 430,00 Uda całe z kurczaka kg 1130,00 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 550,00 wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 porcja rosołowa z kurczaka kg 210,00 żołądki kurczaka świeże kg 225,00 pierś kurczaka wędzona kg 165,00 polędwica drobiowa kg 12,00 szynka drobiowa kg 46,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszkmragowo.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach