Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg
- Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep 4-Wiatrów 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 0-89 7410101, 7410110 , fax. 0-89 7410125
- Data zamieszczenia: 2013-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
ul. Półwysep 4-Wiatrów 1 1
11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 0-89 7410101, 7410110, fax. 0-89 7410125
REGON: 51028669700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: WJB
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny,) do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. udziec wołowy b/k świeży kl.1 kg 400,00 PN-88/A-82003:1988 2. schab wieprzowy b/k kg 1010,00 PN-88/A-82002:1986 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1900,00 PN-88/A-82002:1986 4. żeberka wieprzowe kg 560,00 PN-88/A-82002:1986 5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 440,00 PN-88/A-82002:1986 6. boczek świeży kg 470,00 PN-88/A-82002:1986 1. wątroba wieprzowa kg 102,00 PN-86/A-82004:1986 2. ozory wieprzowe kg 67,00 PN-86/A-82004:1986 3. flaki wołowe krojone mrożone kg 210,00 PN-86/A-82004:1986 4. baleron kg 212,00 PN-A-82032:2005 5. Kiełbasa krakowska parzona kg 105,00 PN-A-82025:2001 6. kiełbasa krakowska sucha kg 112,00 PN-A-82025:2001 7. serdelki wieprzowe kg 230,00 PN-A-82007:1996 8. polędwica sopocka kg 215,00 PN-A-82031 9. wędzonka myśliwska kg 169,00 PN-A-82033:2005 10. wędzonka krotoszyńska kg 91,00 PN-A-82033:2005 11. ogonówka wędzona kg 230,00 PN-A-82033:2005 12. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 186,00 PN-A-82007:1996 13. kiełbasa podwawelska kg 225,00 PN-A-82007:1996 14. kiełbasa podlaska specjalna kg 13,00 PN-A-82007:1996 15. kiełbasa śląska kg 20,00 PN-A-82007:1996 16. kiełbasa żywiecka kg 111,00 PN-A-82028:2002 17. kiełbasa mazurska kg 87,00 PN-A-82007:1996 18. kiełbasa myśliwska sucha kg 72,00 PN-A-82007:1996 19. kielbasa toruńska kg 220,00 PN-A-82007:1996 20. kiełbasa biała kg 177,00 PN-A-82007:1996 21. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 16,00 PN-A-82007:1996 22. szynka konserwowa kg 90,00 PN-A-82007:1996 23. schab pieczony królewski kg 81,00 PN-A-82007:1996 24. karkówka pieczona kg 184,00 PN-A-82007:1996 25. boczek wędzony parzony b/k kg 15,00 PN-A-82007:1996 26. rolada z boczku kg 150,00 PN-A-82007:1996 27. kaszanka z kaszy gryczanej kg 66,00 PN-A-82007:1996 28. szynka wędzona kg 172,00 PN-A-86526:1995 29. kiełbasa salami kg 167,00 PN-A-82007:1996 30. golonka konserwowa kg 132,00 PN-A-82007:1996 31. Szynka prasowana peklowana kg 99,00 PN-A-82007:1996 32. Salceson ozorkowy kg 12,00 PN-A-82007:1996 33. Szynka wieprzowa mielona kg 20,00 PN-A-82007:1996 34. łopatka pieczona kg 144,00 PN-A-82007:1996 35. rolada schabowa kg 75,00 PN-A-82007:1996 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa i wędlin drobiowych. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. Uda całe z kurczaka kg 1130,00 PN-88/A-82002 2. filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 550,00 PN-88/A-82002 3. wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 PN-A-86523:1995 4. porcja rosołowa z kurczaka kg 210,00 PN-A-86526:1995 5. żołądki kurczaka świeże kg 225,00 PN-A-86523:1995 6. pierś kurczaka wędzona kg 165,00 PN-A-86526:1995 7. polędwica drobiowa kg 12,00 PN-A-86526:1995 8. szynka drobiowa kg 46,00 PN-A-86526:1995 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszk.mragowo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ZAKUP,DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Pieckach
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa artykułów żywnościowych do pięciu placówek oświatowych na terenie miasta Nidzica
Dodano: 2016-07-18 - ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGOW BARCZEWIE
Dodano: 2016-07-18 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa produktów spożywczych do OSW w Malinówce
Dodano: 2016-06-14 - Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego oraz drobiowego, wędlin, mrożonek owocowo-warzywnych i rybnych
Dodano: 2016-06-01 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Dodano: 2016-05-23 - Przetarg nieograniczony na dostawy wyrobów mięsnych do AS w Bartoszycach przez okres 13 miesiecy.
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa produktów spożywczych do OSW w Malinówce
Dodano: 2016-04-28