Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep 4-Wiatrów 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 7410101, 7410110 , fax. 0-89 7410125
  • Data zamieszczenia: 2013-01-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep 4-Wiatrów 1 1
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 7410101, 7410110, fax. 0-89 7410125
    REGON: 51028669700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: WJB

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny,) do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. udziec wołowy b/k świeży kl.1 kg 400,00 PN-88/A-82003:1988 2. schab wieprzowy b/k kg 1010,00 PN-88/A-82002:1986 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1900,00 PN-88/A-82002:1986 4. żeberka wieprzowe kg 560,00 PN-88/A-82002:1986 5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 440,00 PN-88/A-82002:1986 6. boczek świeży kg 470,00 PN-88/A-82002:1986 1. wątroba wieprzowa kg 102,00 PN-86/A-82004:1986 2. ozory wieprzowe kg 67,00 PN-86/A-82004:1986 3. flaki wołowe krojone mrożone kg 210,00 PN-86/A-82004:1986 4. baleron kg 212,00 PN-A-82032:2005 5. Kiełbasa krakowska parzona kg 105,00 PN-A-82025:2001 6. kiełbasa krakowska sucha kg 112,00 PN-A-82025:2001 7. serdelki wieprzowe kg 230,00 PN-A-82007:1996 8. polędwica sopocka kg 215,00 PN-A-82031 9. wędzonka myśliwska kg 169,00 PN-A-82033:2005 10. wędzonka krotoszyńska kg 91,00 PN-A-82033:2005 11. ogonówka wędzona kg 230,00 PN-A-82033:2005 12. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 186,00 PN-A-82007:1996 13. kiełbasa podwawelska kg 225,00 PN-A-82007:1996 14. kiełbasa podlaska specjalna kg 13,00 PN-A-82007:1996 15. kiełbasa śląska kg 20,00 PN-A-82007:1996 16. kiełbasa żywiecka kg 111,00 PN-A-82028:2002 17. kiełbasa mazurska kg 87,00 PN-A-82007:1996 18. kiełbasa myśliwska sucha kg 72,00 PN-A-82007:1996 19. kielbasa toruńska kg 220,00 PN-A-82007:1996 20. kiełbasa biała kg 177,00 PN-A-82007:1996 21. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 16,00 PN-A-82007:1996 22. szynka konserwowa kg 90,00 PN-A-82007:1996 23. schab pieczony królewski kg 81,00 PN-A-82007:1996 24. karkówka pieczona kg 184,00 PN-A-82007:1996 25. boczek wędzony parzony b/k kg 15,00 PN-A-82007:1996 26. rolada z boczku kg 150,00 PN-A-82007:1996 27. kaszanka z kaszy gryczanej kg 66,00 PN-A-82007:1996 28. szynka wędzona kg 172,00 PN-A-86526:1995 29. kiełbasa salami kg 167,00 PN-A-82007:1996 30. golonka konserwowa kg 132,00 PN-A-82007:1996 31. Szynka prasowana peklowana kg 99,00 PN-A-82007:1996 32. Salceson ozorkowy kg 12,00 PN-A-82007:1996 33. Szynka wieprzowa mielona kg 20,00 PN-A-82007:1996 34. łopatka pieczona kg 144,00 PN-A-82007:1996 35. rolada schabowa kg 75,00 PN-A-82007:1996 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa i wędlin drobiowych. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. Uda całe z kurczaka kg 1130,00 PN-88/A-82002 2. filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 550,00 PN-88/A-82002 3. wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 PN-A-86523:1995 4. porcja rosołowa z kurczaka kg 210,00 PN-A-86526:1995 5. żołądki kurczaka świeże kg 225,00 PN-A-86523:1995 6. pierś kurczaka wędzona kg 165,00 PN-A-86526:1995 7. polędwica drobiowa kg 12,00 PN-A-86526:1995 8. szynka drobiowa kg 46,00 PN-A-86526:1995
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszk.mragowo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach