Przetargi.pl
Dostawa Produktów Spożywczych w 2013 r.

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2012-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa Produktów Spożywczych w 2013 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Baton 3 BIT 250 szt. Baton Kit Kat 250 szt. Baton Mars 250 szt. Baton Snikrs 250 szt. Bułka tarta 10 kg Chrzan 10 szt. Ciastka 15 kg Cukier 140 kg Cukierki 15 kg Czosnek granulowany 50 szt. Delikat do mięs 0,25 kg 5 szt. Dżem 280 g 150 szt. Fasola czerwona 10 szt. Fasola JAŚ (500g) 10 szt. Groch łuskany połówki (500 g) 10 szt. Groszek konserwowy 20 szt. Herbata ekspresowa (100 szt.) 6 szt. Jarzynka (1 kg) 20 kg Kakao Decomoreno 10 szt. Kasza gryczana 30 kg Kasza jęczmienna 40 kg Kawa inka 10 szt. Kawa naturalna (250 g) 6 szt. Ketchup (mały 250g) 25 szt. Koncentrat pomidorowy ( 800 g) 15 szt. Konserwa turystyczna 150 szt. Koper suszony 0,2 kg 2 szt. Kukurydza konserwowa 30 szt. Kwasek cytrynowy 15 szt. Liść laurowy 30 szt. Majeranek 30 szt. Majonez dekoracyjny Winiary 20 szt. Mąka kukurydziana (250g) 20 szt. Mąka pszenna 80 kg Mąka ziemniaczana 2 kg Makaron - zacierka (250 g) 5 szt. Makaron spaghetti 40 kg Makaron świderki 10 kg Makaron wstążki gniazda 20 kg Miód 6 szt. Musztarda stołowa 30 szt. Ocet 2 szt. Ogórek konserwowy 900 g 30 szt. Olej (1l) 90 l Oregano 5 szt. Panierka 1 kg Papryka konserwowa 900 g 15 szt. Papryka mielona 30 szt. Paprykarz szczeciński 120 szt. Pieprz naturalny 70 szt. Pieprz ziołowy 120 szt. Pietruszka nać suszona 0,2 kg 2 szt. Płatki kukurydziane (500g) 30 szt. Przyprawa do bigosu 15 szt. Przyprawa do gulaszu 4 szt. Przyprawa do gyrosa 1 szt. Przyprawa do kurczaka 25 szt. Przyprawa do mięsa 10 szt. Przyprawa do ryb 15 szt. Przyprawa w płynie 20 l Rosołki 30 szt Ryż 90 kg Sałatka obiadowa 20 szt. Sałatka szwedzka 20 szt. Sałatka brokułowa 12 kg Sałatka jarzynowa 12 kg Śliwka kalifornijska suszona 12 szt. Sok - syrop 12 szt Sól 25 kg Sos boloński do spaghetti 60 szt. Sos pieczeniowy 1kg 20 szt. Sos sałatkowy 1 kg 90 szt. Surówka z kapusty czerwonej 12 szt. Szczaw konserwowy 20 szt. Wafel Grzesiek 260 szt. Wafel Prince Polo 260 szt. Wafel Princessa 260 szt. Ziele angielskie 50 szt. Zupa grzybowa 1 kg 2 szt. Zupa żurek 1 kg 3 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach