Przetargi.pl
Dostawa produktów spożywczych

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 19321 Nowa Wieś Ełcka, ul. Lipowa
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 6197770, 6197779 , fax. 876 197 490
  • Data zamieszczenia: 2017-11-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
    ul. Lipowa 1
    19321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 6197770, 6197779, fax. 876 197 490
    REGON: 30468000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.fantex.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Batonik w czekoladzie nadziewany truskawkami, toffi, mleczny (45g) 450 szt 2. Bazylia suszona (20g) 30 szt 3. Budyń (40g) 800 szt 4. Chrzan (280g) 1100 szt 5. Cukier biały kryształ (1kg) 3000 kg 6. Cukier waniliowy (30g) 300 szt 7. Curry (20g) 100 szt 8. Cynamon (20g) 60 szt 9. Czekolada mleczna, nadziewana (100g) 1500 szt 10. Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g) 1700 szt 11. Czosnek granulowany (20g) 600 szt 12. Ćwikła z chrzanem (280g) 700 szt 13. Dżem wysokosłodzony różne smaki (280g) 1000 szt 14. Dżem niskosłodzony, różne smaki (280g) 1000 szt 15. Dżem owocowy bez cukru, słodzony fruktozą, waga 240g, dla diabetyków (skład: owoce, syrop fruktozowy; substancje żelujące: guma guar i pektyna, regulator kwasowości, cytrynian sodu) 600 szt 16. Galaretka truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, pomarańczowa, owoce leśne (79g) 100 szt 17. Gałka muszkatołowa mielona (20g) 60 szt 18. Groszek konserwowy (400g) 100 szt 19. Herbatniki petit-beaure (55g) 1400 szt 20. Herbata liściasta earl grey (100g) 500 szt 21. Herbata liściasta ASSAM (100g) 400 szt 22. Herbata liściasta MADRAS (100g) 400 szt 23. Herbata miętowa w saszetkach (20 saszetek po 1g) 100 szt 24. Imbir (20g) 50 szt 25. Kakao naturalne gorzkie (200g) 220 szt 26. Kasza gryczana prażona w saszetkach (4 razy po 100g) 100 szt 27. Kasza jęczmienna mazurska w saszetkach (4 razy po 100g) 100 szt 28. Kasza jęczmienna średnia (1kg) 350 kg 29. Kasza manna, PN 88/A74036 (1kg) 170 kg 30. Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa (230g) 250 szt 31. Kaszka mleczno-ryżowa owocowa (230g) 400 szt 32. Kawa zbożowa klasyczna mająca w składzie jęczmień, żyto, cykorię i buraki cukrowe (150g) 650 szt 33. Ketchup łagodny i pikantny mający w zawartości przynajmniej 160g pomidora w 100g ketchupu (500g) 1000 szt 34. Kisiel (40g) 1000 szt 35. Kleik ryżowy błyskawiczny (170g) 100 szt 36. Koncentrat pomidorowy 30% (opakowania od 0,9 kg i wzwyż) 400 kg 37. Kukurydza konserwowa (400g) 150 szt 38. Liść laurowy (5g) 600 szt 39. Makaron z mąki z pszenicy durum; kształty makaronu: świderki, muszelki małe, wstążki, kolanka, kokardki małe, nitki (500g) 2300 szt 40. Makaron bezglutenowy (500g) 50 szt 41. Majeranek (6g) 500 szt 42. Majonez, 0,9l (skład: olej rzepakowy, woda, musztarda, żółtka jaj w proszku, cukier, substancje zagęszczające, bez konserwantów) 350 szt 43. Marmolada wieloowocowa twarda (1kg) 320 szt 44. Mąka kukurydziana (1kg) 50 kg 45. Mąka pszenna (1kg) 1200 kg 46. Mąka ziemniaczana, PN-93/A74710 (1kg) 100 kg 47. Miód naturalny wielokwiatowy (1kg)) 340 szt 48. Musztarda kremska, sarepska, chrzanowa (0,9l) 500 szt 49. Ocet spirytusowy 10% (0,5l) 200 szt 50. Ogórek konserwowy (0,9l) 700 szt 51. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, z uszlachetnionych odmian rzepaku, bez stosowania metod chemicznych, filtrowany na zimno (1l) 800 szt 52. Oregano suszone (20g) 30 szt 53. Papryka marynowana (0,9l) 700 szt 54. Papryka w proszku słodka, ostra (16g) 300 szt 55. Pasztecik sojowy z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g) 60 szt 56. Pieczywo chrupkie bezglutenowe(100g) 130 szt 57. Pieprz naturalny (15g) 700 szt 58. Pieprz ziołowy (15g) 800 szt 59. Płatki owsiane, PN/82/A-74037 (0,5kg) 260 szt 60. Płatki śniadaniowe bez glutenu smakowe (500g) 100 szt 61. Płatki kukurydziane bezglutenowe (500g) 50 szt 62. Przyprawa typu jarzynka w proszku (1kg) 370 szt 63. Przyprawa w płynie do zup i sosów z wyciągiem z lubczyku (1l) 230 szt 64. Rosół z kury (waga 900g; wydajność 45l; w składzie nie może być glutaminianu sodu, sztucznych konserwantów, barwników) 20 szt 65. Ryż biały długoziarnisty (1kg) 350 kg 66. Ryż paraboilet w saszetkach 90 szt 67. Sałatka marynowana w słoiku, mająca w składzie ogórek, paprykę, zielone pomidory i cebulę (0,9 l) 200 szt 68. Soczek owocowy przecierowy marchew, jabłko + trzeci dowolny smak owocu, soczek powinien mieć w składzie przynajmniej 47% koncentratu owocowego (330ml) 7000 szt 69. Sok owocowy 100% jabłko(1l) i pomarańcza (1l) 2400 szt 70. Sok pomidorowy (330 ml) 2000 szt 71. Sok wielowarzywny (330 ml) 1500 szt 72. Sos do spaghetti Bolognese w słoiku (900g) 200 szt 73. Sól kamienna (1kg) 700 kg 74. Syrop owocowy o zawartości ekstraktu ogólnego co najmniej 65% (440ml) 2000 szt 75. Szczaw krojony (380g) 400 szt 76. Tłuszcz roślinny 40% (olej słonecznikowy) do użycia w piecach konwekcyjno-parowych 3,7 l 26 szt 77. Wafelki (100g) 1400 szt 78. Wafelki bez dodatku cukru dla diabetyków (38g) 1300 szt 79. Wafelek w czekoladzie orzechowy, toffi, kokosowy (około 42g) 400 szt 80 Zajączek w czekoladzie w sreberku na Wielkanoc (60g) 270 szt 81. Ziele angielskie (20g) 600 szt 82. Żelatyna (50g) 40 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15890000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Prowadzenie przez Wykonawcę działalności gospodarczej adekwatnej do przedmiotu zamówienia, zgodnie z załącznikiem nr 6 do niniejszej SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach