Szkoła Główna Służby Pożarniczej ogłasza przetarg
- Adres: 01-629 Warszawa, ul. Słowackiego 52/54
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5617624 , fax. 022 8330724
- Data zamieszczenia: 2011-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
ul. Słowackiego 52/54 52/54
01-629 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5617624, fax. 022 8330724
REGON: 00017341000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sgsp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobnych, zbóż, ziemniaków, warzyw, owoców i orzechów oraz produktów mleczarskich. Część I - Jaja Część II - Świeże warzywa i owoce Część III - Produkty mleczarskie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa produktów rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobnych, zbóż, ziemniaków, warzyw, owoców i orzechów oraz produktów mleczarskich. Część I - Jaja Część II - Świeże warzywa i owoce Część III - Produkty mleczarskie Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłacenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sgsp.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY ŚWIEŻYCH WARZYW I OWOCÓW wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2016-07-26 - Zakup, dostawa i rozładunek warzyw i owoców
Dodano: 2015-10-25 - Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2015-10-25 - Zakup, dostawa i rozładunek art. spożywczych innych
Dodano: 2015-10-25 - Zakupi dostawa mleka i jego przetworów
Dodano: 2015-10-24 - Zakup ,dostawę i rozładunek mięsa i wędlin
Dodano: 2015-10-24 - zakup i dostawę i rozładunek jaj kurzych
Dodano: 2015-10-24 - Zakup , dostawę i rozładunek produktów głęboko mrożonych
Dodano: 2015-10-24 - Dostawy świeżych warzyw i owoców wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2015-08-18 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej.
Dodano: 2014-12-30