Przetargi.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH

Wojskowa Akademia Techniczna ogłasza przetarg

  • Adres: 00-908 Warszawa, ul. Kaliskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6837865 , fax. 022 6837977
  • Data zamieszczenia: 2015-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna
    ul. Kaliskiego 2 2
    00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6837865, fax. 022 6837977
    REGON: 01212290000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wat.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PRODUKTÓW MROŻONYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mrożonych: 1) Borowiki mrożone. Ilość 70 kg, 2) Brokuły różyczki mrożone. Ilość 900 kg, 3) Bukiet kwiatowy (mieszanka warzywna). Ilość 2500kg, 4) Bułka do hamburgera z sezamem. Ilość 450 kg, 5) Bułka Kebab LK. Ilość 450 kg, 6) Fasola szparagowa żółta cała. Ilość 2200 kg, 7) Fasolka szparagowa zielona cięta Ilość 750 kg, 8) Frytki karbowane. Ilość 4300 kg, 9) Groszek zielony. Ilość 1900 kg, 10) Hamburger drobiowy. Ilość 450 kg, 11) Kalafior różyczki mrożone. Ilość 1500 kg, 12) Kukurydza ziarno). Ilość 1200 kg, 13) Lody rożki. Ilość 150 szt., 14) Lody różne smaki. Ilość 350 szt., 15) Marchew kostka. Ilość 400 kg, 16) Marchewki juniorki. Ilość 1300 kg, 17) Mieszanka kompotowa II. Ilość 4700 kg, 18) Mieszanka warzywna, chińska. ilość 400 kg, 19) Pizza Bistro, różne rodzaje. 600 kg, 20) Pizza Bistro z pieczarkami. Ilość 500 szt., 21) Pizza Bistro z szynką. Ilość 500 szt., 22) Placki ziemniaczane. Ilość 200 kg, 23) Szpinak siekany. Ilość 900 kg, 24) Truskawki głęboko mrożone. Ilość 1600 kg, 25) Wiśnie bez pestek. 700 kg Pełny opis produktów znajduje się w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia (załącznik Nr 3 do SIWZ). Wymogi technologiczne wybranych produktów zamieszczono w załączniku Nr 3A do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153112003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium. 1) Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego jest zobowiązany wnieść, na czas związania ofertą, wadium w wysokości 4.000,00 zł (czterech tysięcy złotych) przed upływem terminu składania ofert tj.: do dnia 20.01.2015 r. do godz.09:00. Skuteczne wniesienie wadium przelewem oznacza obecność wymaganej kwoty wadium na koncie Zamawiającego w wyżej wymienionym terminie, czyli datą wpłaty wadium jest data wpływu na konto, a nie data złożenia przelewu. 2) Wadium może być wniesione: a) w formach przewidzianych w art. 45 ust. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych. Dowodem wniesienia wadium będzie załączony do oferty oryginał lub kopia tego dokumentu. b) w pieniądzu - przelewem na rachunek bankowy zamawiającego: PEKAO S.A. Warszawa, ul. Towarowa 25, Nr 34 1240 5918 1111 0000 4910 0228 z dopiskiem Wadium na dostawę produktów mrożonych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wat.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach