Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 38100 Strzyżów, ul. Dąbrowskiego
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 172 761 058 , fax. 172 761 058
- Data zamieszczenia: 2017-01-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. Dąbrowskiego 10
38100 Strzyżów, woj. podkarpackie
tel. 172 761 058, fax. 172 761 058
REGON: 37048251200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mleczarskich, mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Mięso i wyroby wołowe 1 Kości wołowe pokrojone kg 660 2 Mięso wołowe-gulaszowe bez kości, gat. kg 120 2. Mięso i wyroby wieprzowe 1 Karkówka bez kości (zgodnie z zał. opisem) kg 240 2 Mięso szynkowe-kulka (zgodnie z zał. opisem) kg 900 3 Kiełbasa toruńska (zgodnie z zał. opisem) kg 120 4 Schab bez kości (zgodnie z zał. opisem) kg 300 5 Słonina (zgodnie z zał. opisem) kg 30 6 Smalec (zgodnie z zał opisem) kg 60 7 Polędwica wieprzowa (zgodnie z zał. opisem) kg 180 3. Wyroby drobiowe 1 Szynka drobiowa ( zgodnie z podanym opisem) kg 120 2 Parówki drobiowe (zgodnie z podanym opisem) kg 600 4. Artykuły mleczarskie 1 Masło w kostkach 200g zawartość tłuszczu min. 82 % szt 2 400 2 Mleko 2% pasteryzowane - opakowanie foliowe nie większe jak 1 litr, litr 4 800 3 Mleko w proszku 500g op.30 4 Twaróg chudy kostka 250-300g kg 720 5 Ser topiony 40%tł. 100G szt 1 800 6 Ser żółty, pełnotłusty zaw. tł. min. 45% kl I kg 180 7 Śmietana 18% 0,5 l op.1 080 8 Jogurt naturalny 0,33 15551310-1 na bieżąco op. 20 9 Jogurt owocowy 0,33 15551320-4 na bieżąco op. 20 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111000-9
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 5/TP/23 - DOSTAWY MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA I WĘDLIN DROBIOWYCH ORAZ PASZTETU KONSERWOWEGO DROBIOWEGO DO MAGAZYNU ZAMAWIAJĄCEGO MIESZCZĄCEGO SIĘ W ZAKŁADZIE KARNYM W RZESZOWIE
Dodano: 2023-06-20 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH, MIĘSA IPRODUKTÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2021-03-01 - NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW MLECZARSKICH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2020-12-31 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2020-11-06 - Dostawa produktów mleczarskich mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2020-07-17 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2020-01-08 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2019-11-13 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH
Dodano: 2019-07-08 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2019-06-28 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH
Dodano: 2019-01-17