Przetargi.pl
dostawa produktów mleczarskich dla Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Toruniu

Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy im. Ks. Jerzego Popiełuszki ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, ul. Ligi Polskiej
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 566 574 290 , fax. 566 574 290
  • Data zamieszczenia: 2019-10-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy im. Ks. Jerzego Popiełuszki
    ul. Ligi Polskiej 8
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 566 574 290, fax. 566 574 290
    REGON: 87121917800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpotorun.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa produktów mleczarskich dla Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Toruniu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich dla kuchni Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Toruniu przez okres 24 miesięcy od dnia podpisania umowy. Rodzaj i liczba zamawianych produktów - wg Załącznika Nr 2 do SIWZ. Specyfikację asortymentowo-ilościowo-cenową i standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia określa Załącznik Nr 2 do SIWZ, Złożona oferta musi obejmować wszystkie pozycje wchodzące w zakres zamówienia wymienione w Załączniku Nr 2 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca zobowiązany jest posiadać zależnie od instytucji sprawującej nadzór (Inspekcja Weterynaryjna lub Inspekcja Sanitarna): a) decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii o zatwierdzeniu zakładu do produkcji lub obrotu, określającą rodzaj i zakres działalności, w tym rodzaju produktów pochodzenia zwierzęcego, które mają być produkowane w tym zakładzie, zgodnie z ustawą z 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (tj. Dz. U. z 2017 r., poz. 242 z późn. zm.) lub b) decyzję właściwego PPIS dotyczącą zatwierdzenia zakładu w zakresie prowadzonej działalności, zgodnie z wymaganiami określonymi ustawie z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 z późn. zm.).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca przedstawi ofertę na etapie jej składania zgodnie z wymaganiami określonymi w niniejszej SIWZ poprzez wypełnienie i podpisanie: 1) formularza „Oferta” (zalecaną treść formularza stanowi Zał. Nr 1 do SIWZ) oraz specyfikacji asortymentowo-cenowej określającej oferowany przedmiot zamówienia (Zał. Nr 2 do SIWZ ), 2) wstępnego oświadczenia w zakresie wskazanym w SIWZ, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu (Zał. Nr 6 i 7 do SIWZ), 3) pełnomocnictw do reprezentowania Wykonawcy (wykonawców występujących wspólnie), o ile ofertę składa pełnomocnik.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach