Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" ogłasza przetarg
- Adres: 84-141 Jurata, ul. Mestwina 45
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6752-324 , fax. 58 6752-164
- Data zamieszczenia: 2012-02-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper"
ul. Mestwina 45 45
84-141 Jurata, woj. pomorskie
tel. 58 6752-324, fax. 58 6752-164
REGON: 14273254600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kaperjurata.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja gospodarki budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mleczarskich dla potrzeb Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego KAPER w Juracie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiający wymaga, aby oferent sprzedał i dostarczył własnym transportem produkty mleczarskie. Przewidywana szacunkowa ilość produktów została szczegółowo przedstawiona w załączonym opisie przedmiotu zmówienia stanowiącym złącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Produkty te powinny być dostarczane do siedziby Zamawiającego co najmniej 3 razy w tygodniu w dni powszednie ( od poniedziałku do piątku) w godz. 8.00 - 10.30. Dostawy winny być realizowane w terminie jednego dnia od dnia zgłoszenia zapotrzebowania telefonicznie przez Zamawiającego. Wielkość zamówienia na rok 2012 została oszacowana na podstawie średniej wielkości zużycia poszczególnych artykułów z okresu ostatniego roku tj. roku 2011. Rzeczywista ilość zakupionych produktów będzie uzależniona od faktycznych potrzeb Zamawiającego. Z powyższego powodu Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości produktów w okresie objętym umową. Stosowne zastrzeżenie w tym zakresie zawiera umowa (wzór- zał. nr 3 do SIWZ) Koszty dostaw oferent uwzględnia w cenie zamówienia. Płatność realizowana będzie przelewem, po wykonaniu dostawy, w terminie 21 dni od daty doręczenia faktury. Dostarczane wyroby muszą odpowiadać wszelkim normom określonym w obowiązujących przepisach dotyczących jakości zdrowej żywności tj.: - być w pierwszym gatunku i jakości - posiadać wymagane atesty, certyfikaty - być świeże, posiadać maksymalny okres przydatności do spożycia -muszą być dostarczane przez uprawnione osoby, transportem odpowiednim do rodzaju przewożonych artykułów (aktualne badania i dopuszczenia SANEPIDU) -produkty dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia wskazano jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że wskazane patenty, znaki towarowe, pochodzenie określają parametry asortymentu, co oznacza, że Zamawiający dopuszcza złożenie oferty w tej części przedmiotu zamówienia o parametrach równoważnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kaperjurata.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZP-PN/45/16
Dodano: 2016-05-25 - Zakup i dostawa produktów żywnościowych. Znak sprawy ZP-PN/32/16.
Dodano: 2016-04-22 - Dostawa mięsa, wędlin oraz produktów spożywczych z grupy nabiał - ZP7/2016
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-02-25 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych.
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów mleczarskich
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa mleka i produktów mlecznych do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Górowo Iławeckie, Kamińsk
Dodano: 2015-12-31 - DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2015-12-09