Przetargi.pl
Dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 2/ż/11.

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2011-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 2/ż/11.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa: jogurtu bez dodatków substancji smakowych, jogurtu z dodatkiem substancji smakowych, masła, śmietany tłustej, śmietany, jogurtu i pozostałych przefermentowanych przetworów mlecznych, maślanki, mleka w proszku, mleka pasteryzowanego, mleka czekoladowego, serów twarogowych, sera feta, serów miękkich, serów twardych, sera z przerostami pleśni. 1) Jogurt owocowy 1 200 kg 2) Jogurt naturalny 800 kg 3) Pudding 1 300 kg 4) Napój jogurtowo-serwatkowy z owocami 400 kg 5) Masło extra 6 000 kg 6) Masło porcjowane 80 kg 7) Śmietanka kremowa 30 % tłuszczu 2 200 litr 8) Śmietana homogenizowana 12 % tłuszczu 500 kg 9) Śmietanka porcjowana 20 kg 10) Kefir 2 % tłuszczu 300 litr 11) Maślanka luksusowa 1,5 % tłuszczu 500 litr 12) Mleko w proszku pełne 400 kg 13) Mleko spożywcze pasteryzowane 3,2 % tłuszczu 800 litr 14) Mleko czekoladowe 1 200 litr 15) Ser twarogowy typu PRYMUS 800 kg 16) Ser twarogowy typu TARTARE 30 kg 17) Ser twarogowy typu WIEDEŃSKI 800 kg 18) Ser twarogowy ziarnisty typu WIEJSKI 800 kg 19) Ser homogenizowany naturalny 900 kg 20) Ser homogenizowany z dodatkami 1 200 kg 21) Ser twarogowy półtłusty 1 400 kg 22) Ser typu fromage 600 kg 23) Krem twarożkowy 800 kg 24) Ser typu FETA 80 kg 25) Ser topiony krążki 400 kg 26) Ser topiony plastry 400 kg 27) Ser typu EDAMSKI pełnotłusty 700 kg 28) Ser typu GOUDA pełnotłusty 700 kg 29) Ser typu SALAMI pełnotłusty 700 kg 30) Ser twardy wędzony typu ROLADA USTRZYCKA 700 kg 31) Ser twardy wędzony typu OSCYPEK 200 kg 32) Ser pleśniowy 60 kg 33) Ser typu Camembert 60 kg 34) Ser morski 700 kg Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155513101
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną