Poznańskie Ośrodki Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg
- Adres: 61-553 Poznań, ul. Chwiałkowskiego 34
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8357901 , fax. 061 8334651
- Data zamieszczenia: 2010-12-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Poznańskie Ośrodki Sportu i Rekreacji
ul. Chwiałkowskiego 34 34
61-553 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8357901, fax. 061 8334651 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.posir.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mięsnych i wędlin dla restauracji RYCERSKA w Poznaniu ul. Krańcowa 98, w roku 2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa produktów mięsnych i wędlin dla restauracji RYCERSKA znajdującej się na Campingu Malta w Poznaniu ul. Krańcowa 98, w roku 2011, zgodnie z załączonym formularzem cenowym- załącznik nr 1 do siwz. Zamawiający nie przewiduje możliwości składania ofert częściowych. Oferowane artykuły winny być świeże, dobrej jakości i w I gatunku. Powinny posiadać datę przydatności do spożycia i dopuszczenie do obrotu, wydane przez uprawnione podmioty. Zamawianie towaru odbywać się będzie sukcesywnie w ciągu całego okresu trwania umowy. Zamawiane towary należy dostarczać na koszt własny wykonawcy w uzgodnionym terminie ( tego samego dnia lub w dniu następnym), również w soboty do magazynu Restauracji Rycerskiej przy ul. Krańcowej 98 w Poznaniu. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia ilości zamówionego towaru w ramach poszczególnych asortymentów w zależności od zapotrzebowania - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:// www.posir.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Oddziałów POSiR, w roku 2016
Dodano: 2016-01-19 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2015r. do 24 czerwca 2016r.
Dodano: 2015-06-30 - Dostawa produktów mięsnych, wędlin oraz drobiu dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu
Dodano: 2015-06-25 - Dostawa artykułów spożywczych dla Oddziałów POSiR, w roku 2015
Dodano: 2015-02-03 - Dostawa produktów żywnościowych
Dodano: 2014-11-19 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa produktów żywnościowych.
Dodano: 2014-09-02 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU
Dodano: 2014-06-04 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU
Dodano: 2014-03-11 - Dostawa artykułów spożywczych dla Oddziałów POSiR w roku 2014
Dodano: 2014-02-04