Przetargi.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW GŁĘBOKO MROŻONYCH

Jednostka Wojskowa 4226 ogłasza przetarg

  • Adres: 04-470 Warszawa, Ul. Marsa 110
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 6815 030 , fax. 22 6815 093
  • Data zamieszczenia: 2011-12-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4226
    Ul. Marsa 110 110
    04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 6815 030, fax. 22 6815 093
    REGON: 14266590400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa - Podsektor Rządowy/Jednostka Wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PRODUKTÓW GŁĘBOKO MROŻONYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów głęboko mrożonych w ilościach: Zadanie nr 1 - Flaki zamrożone - 33 kg, Pierogi z mięsem zamrożone- 362 kg, Naleśniki z serem zamrożone - 166 kg, Krokiety z mięsem zamrożone - 148 kg, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone - 365 kg, Gołąbki zamrożone - 304 kg, Kapusta brukselska zamrożona - 233 kg, Fasolka szparagowa zamrożona - 271 kg, Różyczki kalafiora zamrożone - 275 kg, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona - 333 kg, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona - 304 kg, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone 25 kg, Zadanie nr 2 - Flaki zamrożone - 67 kg, Pierogi z mięsem zamrożone - 99 kg, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone - 47 kg, Pierogi z serem zamrożone - 47 kg, Knedle owocowe zamrożone - 47 kg, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone - 20 kg, Naleśniki z serem zamrożone - 67 kg, Naleśniki z owocami zamrożone - 67 kg, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone - 67 kg, Krokiety z mięsem zamrożone - 67 kg, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone - 97 kg, Gołąbki zamrożone - 33 kg, Truskawka zamrożona - 17 kg, Czarna porzeczka zamrożone - 33 kg, Śliwka zamrożona - 33 kg, Kapusta brukselska zamrożona - 70 kg, Fasolka szparagowa zamrożona - 70 kg, Różyczki kalafiora zamrożone - 150 kg, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona - 37 kg, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona - 50 kg, Szpinak zamrożony - 73 kg, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone - 23 kg, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone - 23 kg, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone - 23 kg, Pyzy ziemniaczane zamrożone - 67 kg, Kluski śląskie zamrożone - 47 kg, Kopytka zamrożone - 100 kg, Frytki zamrożone - 33 kg, Bigos zamrożony - 33 kg, Kotlet mielony wieprzowo-wołowy zamrożony - 33 kg, Sznycel wieprzowy zamrożony - 33 kg, Sznycel drobiowy zamrożony - 33 kg, Kotlet schabowy panierowany zamrożony - 33 kg, Kotlet de vollaile zamrożony - 33 kg, Kotlet z piersi kurczaka panierowany zamrożony - 33 kg, Roladka z kurczaka parzona - 33 kg, Udziec z kurczaka panierowany zamrożony - 33 kg, Fasolka po bretońsku zamrożona - 33 kg, Gulasz wieprzowy zamrożony - 33 kg, Gulasz wołowy zamrożony - 33 kg, Zadanie nr 3 - Flaki zamrożone - 250 kg, Pierogi z mięsem zamrożone - 417 kg, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone - 30 kg, Pierogi z serem zamrożone - 167 kg, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone - 20 kg, Naleśniki z serem zamrożone - 500 kg, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone - 50 kg, Krokiety z mięsem zamrożone - 250 kg, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone -500 kg, Gołąbki zamrożone - 167 kg, Truskawka zamrożona - 467 kg, Czarna porzeczka zamrożone - 550 kg, Śliwka zamrożona - 383 kg, Kapusta brukselska zamrożona - 333 kg, Fasolka szparagowa zamrożona - 500 kg, Różyczki kalafiora zamrożone - 750 kg, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona - 834 kg, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona - 667 kg, Szpinak zamrożony - 83 kg, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone - 10 kg, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone - 83 kg, Kluski śląskie zamrożone - 83 kg, Kopytka zamrożone - 167 kg, Frytki zamrożone - 333 kg, Zadanie nr 4 Flaki zamrożone - 577 kg, Pierogi z mięsem zamrożone - 416 kg, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone - 267 kg, Pierogi z serem zamrożone - 216 kg, Knedle owocowe zamrożone - 243 kg, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone - 30 kg, Naleśniki z serem zamrożone - 453 kg, Naleśniki z owocami zamrożone - 283 kg, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone - 416 kg, Krokiety z mięsem zamrożone - 449 kg, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone - 333 kg, Gołąbki zamrożone - 430 kg, Truskawka zamrożona - 446 kg, Czarna porzeczka zamrożone - 289 kg, Śliwka zamrożona - 73 kg, Kapusta brukselska zamrożona - 243 kg, Fasolka szparagowa zamrożona - 383 kg, Różyczki kalafiora zamrożone - 490 kg, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona - 397 kg, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona - 397 kg, Szpinak zamrożony - 77 kg, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone - 113 kg, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone - 113 kg, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone - 113 kg, Pyzy ziemniaczane zamrożone - 127 kg, Kluski śląskie zamrożone - 466 kg, Kopytka zamrożone - 406 kg, Frytki zamrożone - 457 kg, Bigos zamrożony - 33 kg, Kotlet mielony wieprzowo-wołowy zamrożony - 17 kg, Sznycel wieprzowy zamrożony - 114 kg, Sznycel drobiowy zamrożony - 114 kg, Kotlet schabowy panierowany zamrożony - 114 kg, Kotlet de vollaile zamrożony - 114 kg, Kotlet z piersi kurczaka panierowany zamrożony - 100 kg, Roladka z kurczaka parzona - 17 kg, Udziec z kurczaka panierowany zamrożony - 97 kg, Fasolka po bretońsku zamrożona - 33 kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158960005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający wymaga zabezpieczenia oferty wadium. 2. Wykonawca przed upływem terminu składania ofert zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 4 300,00 PLN (słownie: cztery tysiące trzysta złotych), w tym na: zadanie 1 - 500,00 PLN (słownie: pięćset zł.); zadanie 2 - 500,00 PLN (słownie: pięćset zł.); zadanie 3 - 1 300,00 PLN (słownie: jeden tysiąc trzysta zł.); zadanie 4 - 2 000,00 PLN (słownie: dwa tysiące zł.); Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych zadań (części). 3. Wadium może być wniesione w: 3.1. pieniądzu, 3.2. poręczeniach bankowych, lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3.3. gwarancjach bankowych, 3.4. gwarancjach ubezpieczeniowych, 3.5. poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824). 4. Wadium w formie pieniądza należy wnieść przelewem na konto w Banku NBP OO Warszawa, nr rachunku 18 1010 1010 0044 0213 9120 0000, z dopiskiem na przelewie: Wadium w postępowaniu na ............................................................. O terminie wniesienia wadium, decydować będzie data wpływu środków na rachunek bankowy Zamawiającego. 5. Zamawiający zaleca, aby w przypadku wniesienia wadium w formie: 5.1. pieniężnej dokument potwierdzający wniesienie wadium został załączony do oferty, 5.2. innej niż pieniądz, oryginał dokumentu został złożony w Kasie Zamawiającego, a jego kopia załączona do oferty. 6. Z treści gwarancji, poręczenia winno wynikać bezwarunkowe, na każde pisemne żądanie zgłoszone przez Zamawiającego w terminie związania ofertą, zobowiązanie Gwaranta do wypłaty Zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w art. 46 ust. 4a oraz ust. 5 ustawy PZP. 7. Wykonawca, który nie wniesie wadium lub nie zabezpieczy oferty akceptowalną formą wadium zostanie wykluczony z postępowania, a jego oferta zostanie uznana za odrzuconą. 8. Okoliczności i zasady zwrotu wadium, jego przepadku oraz zasady jego zaliczenia na poczet zabezpieczenia należytego wykonania umowy określa ustawa Pzp.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.2rblog
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach