Zakład Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Kołłątaja 4
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 3213524 w. 32 , fax. 091 3214782
- Data zamieszczenia: 2010-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o.
ul. Kołłątaja 4 4
72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 3213524 w. 32, fax. 091 3214782
REGON: 81056430300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.um.swinoujscie.pl/?cid=2343
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: sp.z o.o. ze 100% udziałem UM
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa posiłków profilaktycznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa około 9400 sztuk posiłków profilaktycznych w postaci dań gotowych w puszkach lub słoikach o gramaturze wkładu min.500 gram oraz i wartości kalorycznej min. 950 kcal i zawartości: - białko 15% - tłuszcze 30% - 35% - węglowodany 50% - 55% w dziesięciu różnych rodzajach W przypadku niespełnienia wymagań dotyczących wartości energetycznej dla któregoś z wyżej wymienionych posiłków dopuszcza się uzupełnienie kaloryczności poprzez dodanie konserwy, która wraz z posiłkiem głównym spełniać będzie wyżej wymienione wymagania. Dodatek w postaci konserwy może stanowić uzupełnienie do 30% kaloryczności posiłku głównego. Proponowane dodatki powinny być w przynajmniej pięciu rodzajach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: walory smakowe
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.um.swinoujscie.pl/?cid=2343
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną