Przetargi.pl
dostawa posiłków profilaktycznych

Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 39300 Mielec, ul. Wolności
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 5820500, 5820573 , fax. 175 820 576
  • Data zamieszczenia: 2017-01-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.
    ul. Wolności 44
    39300 Mielec, woj. podkarpackie
    tel. 017 5820500, 5820573, fax. 175 820 576
    REGON: 69043924700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa posiłków profilaktycznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem dostaw są posiłki regeneracyjne w postaci artykułów spożywczych dla pracowników Zamawiającego. Artykuły spożywcze nabywane będą na podstawie bloczków „Posiłków regeneracyjnych” na okaziciela. Bloczki posiłków regeneracyjnych upoważniają do zakupu przez uprawnionych - okazujących je pracowników Zamawiającego, posiłków regeneracyjnych (tj. artykułów spożywczych) za kwotę do wysokości nominalnej bloczka (tj. do wysokości: 15,00 zł do dnia 31.10.2017 r., od dnia 01.11.2017 r. wartość nominalna bloczka zostanie zwiększona o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę do dnia 20.10.2017 r., przy zachowaniu niezmienionej kwoty upustu określonej w ofercie Wykonawcy.). Ostatecznego wyboru artykułów spożywczych, składających się na dany posiłek regeneracyjny, dokona uprawniony pracownik w chwili realizacji bloczka. 2. Zamawiający ustala wartość nominalną bloczka w wysokości 15,00 zł. Zatem na podstawie bloczka pracownik będzie mógł zakupić produkty spożywcze, wchodzące w skład posiłku, do wartości (brutto) 15,00 zł - za nadwyżkę ponad kwotę 15,00 zł pracownik zapłaci samodzielnie. Każdy bloczek „Posiłku regeneracyjnego” wystawiony będzie na dany miesiąc kalendarzowy i tylko w tym miesiącu upoważniał będzie do zakupu posiłków. Dokumenty bloczków „Posiłków regeneracyjnych” sporządzi Zamawiający i przedstawi je do zapoznania się Wykonawcy, któremu udzielone zostanie zamówienie publiczne. 3. Prognozowana liczba bloczków żywnościowych - posiłków regeneracyjnych przez czas trwania umowy: 34 755 sztuk bloczków. 4. Wykonawca, któremu zostanie udzielone zamówienie, obowiązany jest zapewnić wydawanie posiłków regeneracyjnych od poniedziałku do soboty, w godzinach od 6:00 do 22:00 w minimum 2 placówkach handlowych, w niedziele od 6:00 do 22:00 w co najmniej jednej placówce handlowej; w ilościach uzależnionych od potrzeb Zamawiającego (uprawnionych pracowników Zamawiającego). 5. Wydawane posiłki regeneracyjne mają składać się z produktów spożywczych do bezpośredniego spożycia, obejmujących co najmniej asortyment opisany w punkcie 7. Wykluczone jest wydawanie w szczególności napojów alkoholowych, wyrobów tytoniowych i chemii gospodarczej. Wydawane produkty mają być świeże ( z aktualnym terminem ważności ). 6. Miejsce realizacji zamówienia: Dostawy mają być realizowane w punktach sprzedaży Wykonawcy ( co najmniej dwóch), którego ofertę wybrano i z którym zawarto umowę. Punkty sprzedaży winny znajdować się na terenie miasta Mielca i być położone na różnych osiedlach. 7. Asortyment produktów spożywczych (dostępnych w każdym punkcie sprzedaży) wymagany przez Zamawiającego: Wyroby ogólnospożywcze Owoce świeże m. in.: jabłka, banany, grejpfruty, cytryny, pomarańcze Warzywa w postaci: świeżych ( co najmniej pomidor, ogórek, cebula, papryka), surówek i sałatek Mrożonki – mrożone potrawy gotowe do spożycia po podgrzaniu, co najmniej: pizza, fasolka po bretońsku, pierogi, knedle, kopytka Płatki śniadaniowe- co najmniej 4 rodzaje Cukier biały, trzcinowy Przyprawy: sól, pieprz, maga, papryka, kostki bulionowe Ketchup Musztarda Chrzan tarty Majonez Zupy instant Kawa zbożowa i prawdziwa Herbata liściasta i ekspresowa Dżemy, konfitury Miód Chleb żytni, pszenny, razowy, na zakwasie, graham Bułki Nabiał: Ser biały (tłusty, półtłusty, chudy) Twarożek ziarnisty Twarożek do smarowania, śniadaniowy- co najmniej 3 różne gatunki Ser żółty- co najmniej 4 różne gatunki (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Ser topiony- co najmniej 4 różne gatunki Sery pleśniowe Masło Margaryny do smarowania pieczywa Mleko 0,5%- 18% tłuszczu Kefir Maślanka Śmietana 9%- 36% tłuszczu Jaja Jogurty Wyroby mięsne Wędliny- co najmniej 10 rodzajów (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Pasztet- co najmniej 3 rodzaje Kaszanka Parówki Serdelki Wyroby konserwowe Konserwy rybne- co najmniej 5 rodzajów Konserwy mięsne- co najmniej 5 rodzajów Ogórki korniszony Ogórki kwaszone Papryka konserwowa Kapusta kwaszona Oleje Olej rzepakowy Olej sojowy Olej słonecznikowy Oliwa z oliwek Napoje Woda mineralna Sok pomidorowy Sok pomarańczowy Sok grejpfrutowy Wyroby garmażeryjne Gołąbki Pierogi Krokiety Uszka Galarety z drobiu i wieprzowiny Ryby wędzone
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach