Przetargi.pl
Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.

Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy ogłasza przetarg

  • Adres: 37-710 Żurawica, ul. Różana 9
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 6723740 wew. 361 , fax. 672-37-21
  • Data zamieszczenia: 2013-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy
    ul. Różana 9 9
    37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
    tel. 6723740 wew. 361, fax. 672-37-21
    REGON: 00066765500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: szpitalzurawica.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Magazynu Żywnościowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy przy ul. Różana 9. 1.Zamawiający określa szczególne wymagania dla niżej wymienionego pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich wykazanych w załączniku Nr 5: 1) poz. 1 - chleb pszenno-żytni, 2) poz. 5 - babka drożdżowa, 3) poz. 6 - keks z bakaliami, 4) poz. 7 - makowiec, 5) poz. 8 - piernik z bakaliami, 6) poz. 9 - pączek z marmoladą. 2. Chleb pszenno-żytni. 1) winien być wyprodukowany z mąki pszennej i żytniej bez środków spulchniających i konserwantów; 2) bochenek winien być podłużny o wadze netto 0,6 kg; 3) winien być krojony w kromki o grubości 9 ÷ 11 mm; 4) winien być pakowany w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 5) struktura i konsystencja: a) wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b) konsystencja sprężysta; 6) procentowy udział mąki użytej do wyrobu: a) pszenna 30%, b) żytnia 70 %; 7) barwa: a) jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b) niedopuszczalna barwa ciemnobrązowa świadcząca o przypaleniu; 8) smak i zapach: a) charakterystyczny dla wyrobu, b) niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 3. Babka drożdżowa. 1) winna być wyprodukowana z mąki pszennej i żytniej z dodatkami; 2) winna być pakowana w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 3) struktura i konsystencja: a) wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b) konsystencja puszysta, c) kromki o grubości 15 mm nie powinny się rozpadać, d) wyrób gotowy posypany cukrem pudrem; 4) zawartość składników w wyrobie gotowym: a) cukier nie mniej, niż 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b) rodzynki nie mniej, niż 4 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5) barwa: a) jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b) niedopuszczalna barwa ciemnobrązowa świadcząca o przypaleniu; 6) smak i zapach: a) charakterystyczny dla wyrobu, b) niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawaiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: (//www.wpsp.internetdsl.pl w zakładce - Przetargi).
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach