Przetargi.pl
Dostawa pieczywa na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach

Gmina Gnojno ogłasza przetarg

  • Adres: 28-114 Gnojno, Gnojno 145
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 0413532038 , fax. 0413532038
  • Data zamieszczenia: 2013-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Gnojno
    Gnojno 145 145
    28-114 Gnojno, woj. świętokrzyskie
    tel. 0413532038, fax. 0413532038
    REGON: 29101006200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.gminy.com.pl/gnojno/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa pieczywa na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: Część I zamówienia obejmuje - mięso i produkty mięsne Część II zamówienia obejmuje - pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie Część III zamówienia obejmuje - artykuły mleczarskie Część IV zamówienia obejmuje - artykuły spożywcze suche i inne Część V zamówienia obejmuje - warzywa i owoce I. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Część I - Mięso i produkty mięsne 1. Boczek wędzony parzony - 20 kg 2. Kiełbasa cienka I klasa (80% mięsa wieprzowego na 100g)- produkt polski - 1200 kg 3. Łopatka bez kości I klasa- produkt polski - 600 kg 4. Filet (piersi) z kurczaka I klasa- produkt polski - 600 kg 5. Korpusy drobiowe I klasa produkt polski - 250 kg 6. Schab wieprzowy bez kości I klasa- produkt polski - 100 kg 7. Słonina - 20 kg 8. Parówki śniadaniowe (83 % mięsa wieprzowego)- I klasa - 300 kg 9. Smalec - 60 kg 10. Karczek bez kości- 800 kg 11. Udka z kurczaka, ćwiartka tylna bez grzbietu - 1000kg 12. Szynka mięso - 700 kg 13. Podudzia drobiowe (dramstik z kurczaka )- 150 kg 14. Udziec z indyka świeży - 140 kg Część II - Pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie 1. Chleb wiejski 0,6kg - 3500 szt. 2. Bułka zwykła (pszenna)- 300 szt. 3. Bułka słodka (ser, dżem, czekolada) - 1100 szt. 4. Pączki (dżem, czekolada) - 1100 szt. Cześć III - Artykuły mleczarskie 1. Śmietana kremówka 30% tłuszczu 0,5 l - 350 szt. 2. Ser biały (półtłusty) - 300 kg 3. Masło 200g zawartość tłuszczu 82% - 300 szt. 4. Mleko 3,2% 1l - 50L 5. Serki homogenizowane 150g - 370 szt. 6. Śmietana w kubku 400 ml 18% - 200 szt. Część IV - Artykuły spożywcze suche i inne 1. Barszcz biały w butelkach 0,5l - 300 szt. 2. Bazylia 10g - 100 szt. 3. Buraczki słoik 340g - 1200 szt. 4. Cukier 1kg - 210 szt. 5. Czosnek granulowany 20g - 500 szt. 6. Jajka kl. L - 7000 szt. 7. Kwasek cytrynowy 20g - 60 szt. 8. Przyprawa warzywna sypka 1 kg - 150 kg 9. Kalafior 400g - 200 szt. 10. Kostka mięsna 80g - 150 szt. 11. Koncentrat pomidorowy 200g słoik 30% - 400 szt. 12. Ketchup łagodny 500g- 60 szt. 13. Koper suszony 6g - 200 szt. 14. Kasza jęczmienna saszetki 4x100g - opakowanie 400g - 1300 opak. 15. Liść laurowy 6g - 40 szt. 16. Magii 1l- 25 L 17. Majeranek 10g - 120 szt. 18. Makaron różny 0,5kg - 3000 kg 19. Mąka typ 550 1kg - 250 kg 20. Musztarda słoik 190 g - 30 szt. 21. Ogórki konserwowe słoik 870g z zalewą - 350 szt. 22. Olej (butelka 3l) - 80 szt. 23. Pieprz mielony prawdziwy 15g - 100 szt. 24. Pieprz mielony ziołowy 30g - 400 szt. 25. Pierogi różne (paczka 1 kg) - 1000 kg 26. Przyprawa do kurczaka 30g - 100 szt. 27. Przyprawa do karkówki 20g - 50 szt. 28. Pietruszka suszona 6g - 150 szt. 29. Papryka słodka 20g - 40 szt. 30. Papryka ostra 20g - 40 szt. 31. Przecier ogórkowy w słoiku 340g - 350 szt. 32. Ryż saszetki 4x100g opakowanie 400g - 300 opak. 33. Rosołki wołowe 80g - 150 szt. 34. Rosołki drobiowe 80g - 150 szt. 35. Sól 1kg - 100 kg 36. Sos myśliwski w torebkach - 400 szt. 37. Susz warzywny w torebkach 100g - 250 szt. 38. Sałatka szwedzka słoik - 450 szt. 39. Sos spaghetti w słoikach 520g - 400 szt. 40. Warzywa mrożone 7- składnikowe 450g - 250 szt. 41. Ziele angielskie 12g - 60 szt. 42. Czekolada twarda mleczna 100g - 740 szt. 43. Soki owocowe w kartoniku 200ml - 1100 szt. 44. Bułka tarta 0,5kg - 200 szt. 45. Ryby mrożone - 300 kg Część V - Warzywa i owoce 1. Buraki czerwone - 20 kg 2. Cebula biała - 30kg 3. Cytryny- 10 kg 4. Kapusta włoska- 10 szt. 5. Kapusta kiszona 1kg - 200 kg 6. Marchew - 300 kg 7. Kapusta pekińska - 200 kg 8. Pieczarki - 50 kg 9. Por - 15 kg 10. Seler korzeń - 20 kg 11. Groch łuskany połówki 0,5kg -75kg 12. Kapusta biała- 100 kg 13. Jabłka -100 kg 14. Ziemniaki- 6000 kg 15. Kapusta czerwona -50 kg 16. Banany - 100 kg 17. Sałata masłowa świeża (główka) -100 szt. 18. Pietruszka korzeń- 10 kg 19. Pietruszka nać (pęczek) - 30 szt. 20. Pomidory świeże - 50 kg 21. Ogórki świeże- 50 kg 22. Koperek świeży (pęczek) - 30 szt. 23. Szczypiorek zielony (pęczek )- 30 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.gminy.com.pl/gnojno/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach