Przetargi.pl
DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar , fax. 75 616 26 83
  • Data zamieszczenia: 2016-05-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
    al. Tysiąclecia 30 30
    59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar, fax. 75 616 26 83
    REGON: 00029419000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich oraz artykułów spożywczych różnych, w asortymencie i ilościach podanych w załączniku nr 2 do Siwz (formularze asortymentowo - cenowe) oraz na zasadach opisanych w załącznikach nr 3.1, 3.2 do Siwz (projekty umów), z podziałem na dwie części: PAKIET 1. PIECZYWO, WYROBY CIASTKARSKIE, (Lp., asortyment, j.m., ilość) 1. Chleb pszenno - żytni krojony. Pakowany po 0,60 kg, szt. 55 000 (opis: pieczywo mieszane, mąka pszenna typ 750 (60% - 70%), mąka żytnia typ 720 (odpowiednio 40% -30%), naturalny zakwas., drożdze, sól. woda. Każda szt. (bochenek) zaopatrzona w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 2. Chleb razowy krojony. Pakowany po 0,45 kg, szt. 600 (opis: pieczywo żytnie pełnego przemiału, mąka żytnia typ 2000, naturalny zakwas,, sól. woda. Każda szt. (bochenek) zaopatrzony w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 3. Pieczywo tostowe krojone. Pakowane po 0,40 kg, szt. 44 000 (opis: pieczywo pszenne, drożdże, sól, olej jadalny, inne skł. Każda szt. (bochenek) zaopatrzony w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 4. Bułka tarta. kg 240 (opis: towar pakowany w papierowe torebki, w/na opakowaniu informacje o produkcie: wykaz składników, minimalny okres przydatności do spożycia, warunki przechowywania). 5. Ciastka róźne typu drożdzówki, pączki szt. 800 (opis: gramatura 1 szt. od 70 g do 100 g), 6. Makowiec tradycyjny, kg 50; 7. Sernik, kg 50; 8. Piernik, kg 50; 9. Babka piaskowa, kg 100. Wymagania ogólne i szczegółowe dotyczące przedmiotu zamówienia (pakiet 1): 1) Każdy produkt (poz. 1 - 9) wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczane artykuły mają być świeże, jakościowo dobre, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. 3) Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, obecność szkodników zbożowo-mącznych oraz ich pozostałości, zabrudzenie produktów, nalot pleśni, oznaki spalenizny, niedopieczenie, deformacje wyrobów, uszkodzenia opakowań. 4) Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich realizowana na koszt oraz ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamkniętych i nieuszkodzonych), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi, zgodnie z obowiązującymi zasadami (system bezpieczeństwa HACCP). Uwagi dodatkowe do poz. 6 - 9: Ciasta dostarczane w opakowaniach (tacki, kartoniki, blachy) przeznaczonych do kontaktu z żywnością, spełniających wymogi sanitarno-higienicze. 4) Dostarczone chleby oraz bułki słodkie / pączki muszą być z bieżącej produkcji (nocnej), natomiast ciasta wyprodukowane nie później niż na jedną dobę przed dostawą. PAKIET 2. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE SUCHE (Lp., asortyment, j.m., ilość): 1. Mąka pszenna typ 650, Kg 2000, 2. Biały barszcz 50 g, Szt. 4000, 3. Mąka ziemniaczana, Kg 50, 4. Zupa pieczarkowa 50 g, Szt. 3000, 5. Kasza jęczmienna, Kg 1800, 6. Fasolka konserwowa 450 g, Szt. 500, 7. Groszek konserwowy 240 g, Szt. 500, 8. Dżem 260 g, Szt. 2200, 9. Marmolada 260g, Szt. 2200, 10. Groch łuskany, Kg 350, 11. Herbata granul. 100 g, Szt. 2500, 12. Herbata owocowa 100 g, Szt. 600, (w przypadku opakowania jednostkowego o innej gramaturze - stosowne przeliczenie ilości), 13. Kawa zbożowa, Kg 250, (pakowana po 0,50 kg), 14. Przyprawa do zup 1 litr, Szt. 380, 15. Koncentrat pomidorowy 0,9 kg, Szt. 250, 16. Kasza manna, Kg 700, 17. Płatki owsiane zwykłe, Kg 700, 18. Ryż, Kg 1300, 19. Sól, Kg 1800, 20. Pieprz naturalny mielony 20g, Szt. 750, 21. Syrop owocowy 0,5litr, Szt. 800, 22. Majonez 730 g, Szt. 200, 23. Musztarda 180 g , Szt. 300, 24. Kaszki mleczne owocowe 230 g, Szt. 600, 25. Olej, l 300, 26. Ocet, l 200, 27. Kakao 100 g, Szt. 200, 28. Budyń 38 g, Szt. 300, 29. Kisiel 38 g, Szt. 1800, 30. Galaretka owocowa 75 g, Szt. 200, 31. Ciastka różne, Kg 100, 32. Cukier waniliowy 16 g, Szt. 300, 33. Przyprawa jarzynka 1 kg, Szt. 100, 34. Majeranek 5 g, Szt. 200, 35. Papryka słodka mielona 20 g, Szt. 200, 36. Makaron, kg 4000, 37. Cukier biały, kg 4000, 38. Wafel przekładany kremem kakaowym (lub innym) w czekoladzie, 48 - 50 g, Szt. 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W prowadzonym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.szpitalpsychiatryczny.bip.org.pl/?tree=przetarg
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach