Głogowski Szpital Powiatowy Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 67-200 Głogów, ul. Kościuszki
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 768 373 216 , fax. 768 373 377
- Data zamieszczenia: 2020-01-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Głogowski Szpital Powiatowy Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 15
67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
tel. 768 373 216, fax. 768 373 377
REGON: 30878400000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Prawa Handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa pieczywa i art. mleczarskich dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę pieczywa i art. mleczarskich dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy: ZP/06/2020 Szczegółowo przedmiot zamówienia dotyczący asortymentu i ilości został opisany w Załączniku Nr 1do SIWZ Formularzu cenowym (specyfikacji ilościowo-asortymentowej). Przedmiot zamówienia stanowi jedno zadanie podzielone na 2 Pakiety. Zamawiający w postępowaniu dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na pełny, dowolnie wybrany Pakiet/y (jeden lub więcej). Przy czym w ramach Pakietu wymagany jest pełny zakres asortymentu, nie zezwala natomiast na składanie ofert na wybrane pozycje w Pakietach: Pakiet nr 1 – pieczywo. Dokładny opis pakietu znajduje się w Załączniku Nr 3 do SIWZ Formularz cenowy (specyfikacja asortymentowo-ilościowa); Pakiet nr 2 – art. mleczarskie. Dokładny opis pakietu znajduje się w Załączniku Nr 3 do SIWZ Formularz cenowy (specyfikacja asortymentowo-ilościowa). Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami zamawiającego wskazanymi w SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu mniejszej ilości produktów. W trakcie realizacji umowy zamawiający może dokonywać przesunięć ilościowych między poszczególnymi pozycjami asortymentu w granicach wartości zawartej umowy. Warunki i termin dostawy: Pakiet nr 1- pieczywo: a) dostawa pieczywa odbywać się będzie codziennie, od poniedziałku do soboty, w godzinach od 600 do 630 zgodnie z rodzajem zamówionego przedmiotu umowy, transportem Wykonawcy. b) zamówienie elektronicznie lub faxem z jednodniowym wyprzedzeniem; c) Wykonawca zobowiązuje się do dostawy pieczywa świeżego, z bieżącej produkcji. Dostarczony przedmiot umowy winien być oznaczony datą ważności do spożycia, do każdej faktury wymagany handlowy dokument identyfikacyjny; d) opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu umowy winno odpowiadać wymogom norm przedmiotowych; e) Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe spełniające wymogi określone przepisami ustawy z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej (Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914) w szczególności z zachowaniem przez podmioty zobowiązane, zasad systemu analizy i krytycznych punktów kontroli (HACCP); f) Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe środkami transportu spełniającymi wymogi rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 roku w sprawie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (w tym czynności związane z załadunkiem i rozładunkiem ); g) Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu technologicznego i sanitarnego w procesie produkcji oraz transportu przedmiotu umowy; h) Wykonawca oświadcza, że posiada odpowiednie środki i warunki techniczne potrzebne do realizacji przedmiotu umowy; i) Wykonawca zobowiązuje się w ramach świadczenia umownego, do dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego na własny koszt i ryzyko; j) Miejsce dostawy: Kuchnia Szpitalna, Głogów, ul. Kościuszki 15. Pakiet nr 2- art. mleczarskie: a) dostawa przedmiotu umowy odbywać się będzie codziennie od poniedziałku do soboty, w godzinach od 600 do 630; b) zamówienie codzienne elektronicznie lub faxem; c) na artykułach wymagane trwałe oznaczenia producenta tj.: nazwa dostarczanego produktu, data produkcji, waga, data przydatności do spożycia; Do każdej faktury wymagany handlowy dokument identyfikacyjny; d) artykuły nabiałowe muszą być świeże (spełniać wymagania norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych, oraz spełniać warunki wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225 ze zm.); e) opakowanie jednostkowe i zbiorcze przedmiotu umowy winno odpowiadać wymogom norm przedmiotowych; f) Wykonawca zobowiązuje się w ramach świadczenia umownego, do dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego na własny koszt i ryzyko; g) osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego przedmiotu umowy ze strony Zamawiającego jest – magazynier magazynu spożywczego; h) Miejsce dostawy: Kuchnia Szpitalna, Głogów, ul. Kościuszki 15. Szczegółowy zakres i warunki wykonania zamówienia określa: - Projekt umowy – załącznik nr 4 do SIWZ, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy produktów żywnościowych – warzyw pakowanych próżniowo, obranych, opisanych w SIWZ, do Domu Zdrojowego w Szczawnie-Zdroju transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2024-03-11 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy produktów żywnościowych – warzyw i owoców, opisanych w SWZ, do Domu Zdrojowego w Szczawnie-Zdroju transportem Wykonawcy lub na jego koszt
Dodano: 2024-03-11 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy produktów żywnościowych – sypkich i pakowanych, opisanych w SWZ, do Domu Zdrojowego w Szczawnie-Zdroju transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2024-03-11 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 3we Wrocławiu z podziałem na zadania.
Dodano: 2024-03-06 - Dostawa różnych artykułów spożywczych do dwóch przedszkoli na terenie miasta i gminy Oborniki Śląskie w roku kalendarzowym 2024
Dodano: 2024-01-30 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy w 2024 roku
Dodano: 2024-01-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 6 w Oleśnicy w 2024 roku
Dodano: 2024-01-22 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego nr 1 w Kowarach, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych od 01 marca 2024 do 31 grudnia 2024 r. - Warzywa i owoce
Dodano: 2024-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego nr 1 w Kowarach, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych od 01 lutego 2024 do 31 grudnia 2024 r. - Warzywa i owoce
Dodano: 2024-01-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego nr 1 w Kowarach, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych od 01 stycznia 2024 do 31 grudnia 2024 r. - Artykuły spożywcze
Dodano: 2024-01-18