Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg
- Adres: 34-300 Żywiec, ul. Krasińskiego 13
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 33 8605000 , fax. 33 8605083
- Data zamieszczenia: 2015-03-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe
ul. Krasińskiego 13 13
34-300 Żywiec, woj. śląskie
tel. 33 8605000, fax. 33 8605083
REGON: 07219804900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zywiec.powiat.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa pieczywa cukierniczego do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa cukierniczego do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów stanowiący Załącznik nr 6 do specyfikacji. 3. Ilości podane przez Zamawiającego w Wykazie produktów, stanowiącym Załącznik Nr 6 do Specyfikacji, są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na produkty będzie odbiegać od ilości wskazanych w Wykazie produktów. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych produktów oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych produktów, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie. 4. Dostarczony towar powinien być w pierwszym gatunku, odpowiadać przepisom i normom obowiązującym na terenie Unii Europejskiej oraz Polski w zakresie przedmiotu zamówienia, w tym produkty powinny posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta. 5. Zamawiający dopuszcza zmianę wielkości opakowania oferowanego produktu (w granicach +/-20%) pod warunkiem przyjęcia do wyceny ofertowej wielkości opakowania wskazanego w Wykazie produktów - Załącznik Nr 6 do Specyfikacji, z jednoczesnym dokonaniem: a) proporcjonalnego zwiększenia ceny jednostkowej w wypadku, gdy wielkość oferowanego opakowania jest mniejsza niż wskazane w Wykazie produktów; b) proporcjonalnego zmniejszenia ceny jednostkowej w wypadku, gdy wielkość oferowanego opakowania jest większa niż wskazane w Wykazie produktów. 6. Realizacja zamówienia następować będzie sukcesywnie (częściami) w miarę potrzeb, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego. Dostawa poszczególnych elementów zamówienia następować będzie po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailem lub faxem. 7. Towar będzie dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie). 8. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy na dzień przed dostawą do godz. 15:00. 9. Towar ma być dostarczany do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu, staraniem i kosztem Wykonawcy o godzinie 6:00. Produkty muszą być dostarczane do siedziby Zamawiającego w warunkach zapewniających jego wysoką jakość i brak uszkodzeń. 10. Wykonawca dostarcza towar do magazynu kuchni. 11. Produkty podane w Wykazie produktów stanowiącym Załącznik Nr 6 do Specyfikacji objęte są 8% stawką podatku VAT. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zywiec.powiat.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa świeżego dla Żłobka Miejskiego w Tychach w II półroczu 2016 r.
Dodano: 2016-06-24 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach - nr sprawy DO/DZ-381-1-44/16
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa pieczywa oraz świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy żywnościowe z grupy 158 - produkty różne żywnościowe - pieczywo na potrzeby Aresztu
Dodano: 2016-01-08 - Dostawy pieczywa i innych wypieków
Dodano: 2015-12-08 - Dostawy pieczywa dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.669.7.2015)
Dodano: 2015-11-25 - Sukcesywna dostawa pieczywa do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim
Dodano: 2015-10-28 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla Szpitala Specjalistycznego
Dodano: 2015-10-28 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2016 r.
Dodano: 2015-10-16 - DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA POTRZEB UZDROWISKA GOCZAŁKOWICE-ZDRÓJ sp. z o.o. ZP-6-D/2015
Dodano: 2015-10-15