Przetargi.pl
dostawa pieczywa, ciast oraz wyrobów garmażeryjnych świeżych schłodzonych - numer Zp/pn/44/2010

Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie ogłasza przetarg

  • Adres: 08-521 Dęblin, ul. Dywizjonu 303 12
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 081 551 71 00 , fax. 081 551 71 03
  • Data zamieszczenia: 2010-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie
    ul. Dywizjonu 303 12 12
    08-521 Dęblin, woj. lubelskie
    tel. 081 551 71 00, fax. 081 551 71 03
    REGON: 06005921600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa pieczywa, ciast oraz wyrobów garmażeryjnych świeżych schłodzonych - numer Zp/pn/44/2010
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, ciast oraz wyrobów garmażeryjnych świeżych schłodzonych do magazynów stołówki studenckiej i bufetów Zamawiającego: - zadanie I pieczywo; - zadanie II ciasto; - zadanie III wyroby garmażeryjne świeże schłodzone. 2) główny przedmiot zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15811000-6 - pieczywo, 15812000-3 - wyroby ciastkarskie i ciasta, 15894000-1 - przetworzone produkty spożywcze; 3) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz ofertowy zawarty w Dziele II Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - Formularz cenowy; 4) przedmiot zamówienia winien być wytwarzany zgodnie z obowiązującymi przepisami a w szczególności z: a) Rozporządzeniem (WG) Nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady Ministra dnia 28 stycznia 2002 r. ustalające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. bezpieczeństwa żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności; b) Ustawą z 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (D. U. 2006 Nr 17, poz. 127 późn. zm.); c) Ustawą z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (D. U. 2006 Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1) Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium 2) przystępując do przetargu Wykonawca jest obowiązany wnieść wadium w wysokości: - na zadanie I - 2800,00 zł (słownie: dwa tysiące osiemset złotych); - na zadanie II - 4000,00 zł (słownie: cztery tysiące złotych); - na zadanie III - 3500,00 zł (słownie: trzy tysiące pięćset złotych)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsosp.deblin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach