16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261474572 , fax. 261474571
- Data zamieszczenia: 2016-04-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno
ul. Główna 1 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 261474572, fax. 261474571
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: MON - jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa piecy konwekcyjno-parowych, maszyn do krojenia żywności do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim, ul. Główna 1, 78-513 Oleszno - Znak postępowania: 348/2016. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa piecy konwekcyjno-parowych, maszyn do krojenia żywności do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim wg załącznika nr 3 do SIWZ. Opis przedmiotu zamówienia: 1) PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 10 -PÓŁKOWY Z WYPOSAŻENIEM Przeznaczenie: Piec konwekcyjno-parowy przeznaczony jest do prowadzenia obróbki termicznej po-traw w zakresie pracy: a) gotowanie w parze w temperaturze 30 - 120 oC, b) pieczenie w temperaturze do min. 250 oC, c) kombinacja pary i gorącego powietrza w temperaturze do min. 250 oC, d) podgrzewanie i regeneracja potraw, e) pieczenie z sondą. Właściwości techniczne: a) jednorazowy wsad 10 pojemników 1/1 GN, b) moc znamionowa do 20 kW, c) zasilanie: prąd przemienny trójfazowy 400 V, 50 Hz. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). 2) PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20 -PÓŁKOWY Z WYPOSAŻENIEM Przeznaczenie: Piec konwekcyjno-parowy przeznaczony jest do prowadzenia obróbki termicznej po-traw w zakresie pracy: a) gotowanie w parze w temperaturze 30 - 120 oC, b) pieczenie w temperaturze do min. 250 oC, c) kombinacja pary i gorącego powietrza w temperaturze do min. 250 oC, d) podgrzewanie i regeneracja potraw, e) pieczenie z sondą. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). 3) AUTOMATYCZNA KRAJALNICA ŻYWNOŚCI - ELEKTRYCZNA Przeznaczenie: Do krojenia sera, wędlin, mięsa i pieczywa przy przygotowywaniu posiłków w obiektach żywienia zbiorowego. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 422141000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 21 dni
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.16wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną