Przetargi.pl
Dostawa nabiału w gat.I

Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 97-400 Bełchatów, ul. Czapliniecka 123
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 044 6358236 , fax. (0-44) 63 58 208
  • Data zamieszczenia: 2010-07-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II
    ul. Czapliniecka 123 123
    97-400 Bełchatów, woj. łódzkie
    tel. 044 6358236, fax. (0-44) 63 58 208
    REGON: 00030650300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa nabiału w gat.I
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Nazwa artykułu Gramatura Jm Ilość w skali 12 -cy 1. Maślanka naturalna- zaw. tł.1% , Skład: maślanka naturalna, mleko paster., żywe kultury bakterii. Wartość odżywcza w 100 g : wartość energ. - 165 kJ/39kcal białko - 3g, tłuszcz - 1g, węglowod. - 4,5 g. PL 26131601 WE 750 ml lub 1000 ml szt 400 lub 300 2. Serek do chleba śmiet.-zaw. tł. 15%. Skład: twaróg, tł. mleczny 15%, sól, skrobia modyfikowana, zagęstnik guma guar. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energet.-701 kJ169kcal białko - 8g węglowod.-0,6 g tłuszcz -15 g ZN-A_15:1999 lub Serek śmietankowy naturalny Skład: paster. mleko i śmiet., sól, nie zawiera konserwantów. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energ. 1001 kJ 239kcal, białko - 6 g węglow. - 4,3g, tłuszcz - 22 g. PL 20071601 WE 100 g 125g szt szt 2 000 1 600 3. Ser żółty Gouda pełnotłusty o zawartości tł. 45 % . Skład: mleko, sól, subst. konserwuj.- lizozym z jaj, podpuszczka, kultury bakteryjne, barwnik annato. Wartość energ. w 100 g 1408 kJ339 kcal, białka -25,7 g, węglow. - 1,6 g, tłuszcz - 25,5 g, PL 26131601 WE kg 36 4. Ser topiony plastry o zawart. tł.26%. Skład: ser, woda, masło, ser gouda 15%, ml. odtł. w proszku, białka mleka, sole emulg.,:E339,E452,regul. kwas.E331,sól, barwnik nat. annato. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ. 1322kJ 319kcal, białko- 13 g, tłuszcz - 27 g, węglow. - 6 g, wapń- 550 mg. Gramatura: 150 g szt 400 5. Masło Extra, o zawart. tł.82.5 %. Wartość energ. 100 g : 3132 kJ748kcal, PL 10011601 EWG Gramatura: 200g szt 29 600 6. Mleko 2% 10 l op 8 500 7. Śmietana kremowa 30% 1 l l 1 500 8. Jogurt nat. bcukru, Skład: mleko paster., odtł. ml. w proszku, żywe kultury bakt. jogurtowych. Wartość odż. w 100 g: wartość energ.- 271kJ69kcal, białko -4,5 g,węglow.-6,5 g tłuszcz-2,8 g, wapń-158 mg. PL 14311602 WE 150 g szt 2 600 9. Ser top. śmietank., trójkąt o zawart. tł. 29%. Skład: woda, masło, ser, odtł. ml. w proszku, sole emulgujące: E450,E452,E339, białka ml., sól, rekulatory kwasow.:E331,kw.cytryn Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ.- 1277 kJ309kcal, białko-8 g, węglow.-4 g, tł. - 29 g. PL 30241601 WE . 25 g szt 20 200 10. Ser twarogowy półtłusty o zawartości tłuszczu 15%. Wartość energ. w 100 g: 572 kJ128kcal PN-91/A-86300 kg 1 900 11. Ser żółty plasterkowany 6 szt pojed Skład: mleko paster, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca lizozym z jaj, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato. Zawartość tłuszczu 45%. Wartość energet. W 100 g - 339 kcal., wartość odżywcza; białko 25,7 g, węglow. 1,6g tłuszcz 25,5 g. 150 g szt 700 W/w ilości są średnioroczne i szacunkowe, mogą ulec zmianie w zależności od faktycznego zapotrzebowania ruchu chorych. Realizacja dostaw odbywać się będzie codziennie przez okres 12 m-cy, z dostawą do magazynu Żywności Szpitala, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem. Zamawiający składa zapotrzebowanie cząstkowe telefonicznie lub faxem po godz. 9:45 na dzień przed realizacją dostawy, lub tego samego dnia w przypadku wprowadzenia korekty do zamówienia z dnia poprzedniego. Dostawca realizuje dostawę w terminie 1-go dnia od złożenia zamówienia cząstkowego w godz. 5:30 do 6:00. W przypadku konieczności realizacji korekty do zamówienia Dostawca realizuje dostawę do godz.14:00 w dniu złożenia zamówienia przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-belchatow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach