"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 97-410 Kleszczów, ul. Sportowa 8
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 44 731 65 00
- Data zamieszczenia: 2014-07-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o.
ul. Sportowa 8 8
97-410 Kleszczów, woj. łódzkie
tel. 44 731 65 00
REGON: 10068625300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA NABIAŁU I PRZETWORÓW MLECZARSKICH DO SOLPARK KLESZCZÓW SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ W KLESZCZOWIE, PRZY UL. SPORTOWEJ 8 I UL. SPORTOWEJ 3. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa nabiału i przetworów mleczarskich do SOLPARK KLESZCZÓW Sp. z o.o. w Kleszczowie. Przedmiot zamówienia określony w pkt. 4.1. obejmuje dostawę nabiału i przetworów mleczarskich do SOLPARK KLESZCZÓW Sp. z o.o. w Kleszczowie w okresie 25 sierpnia 2014r. do 31 grudnia 2014r. pełnowartościowe i świeże, posiadające cechy pierwotnego opakowania, z ważnym terminem przydatności, zapewniających bezpieczeństwo konsumenta, odpowiadających jakości handlowej określonej w obowiązujących przepisach o jakości handlowej lub deklarowanej przez producenta w jego oznakowaniu. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w opakowaniach jednostkowych oraz transportowych (zbiorczych), każde opakowanie zbiorcze musi zawierać etykietę informacyjną zawierającą dane: nazwę i adres producenta, nazwę produktu, jego klasy, jakości, daty produkcji, termin przydatności do spożycia (nie krótszy niż 3/4 okresu przydatności od daty produkcji). Dostawca dostarczy przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego specjalistycznymi środkami transportu dostosowanymi do przewozu art. mleczarskich zgodnie z obowiązującymi przepisami, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. Nr 1714, poz. 1225 ze zm.) w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości dostarczanych produktów, w szczególności utrzymujące parametry dotyczące przechowywania produktów. Natomiast osoby wykonujące zamówienie mające kontakt z muszą posiadać aktualne zaświadczenie lekarskie: sanitarno-epidemiologiczne, zezwalające na pracę w kontakcie z żywności. Dostawy realizowane będą w dni robocze: raz w tygodniu (pozostałe produkty) w godzinach 6.00 - 7.00. do 2 razy w tygodniu (sery żółte, twarogowe i inne) od 6.00 do 7.00 Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie zgłaszał z dwudniowym wyprzedzeniem w formie elektronicznej (e-mail). W sytuacji, gdy skorzystanie ze skrzynki e-mailowej nie będzie możliwe z powodu usterek technicznych dopuszcza się porozumiewanie za pomocą telefonu bądź fax-u. Przy czym zaznaczamy, że Wykonawca jest zobowiązany do odesłania potwierdzenia otrzymania zamówienia za pomocą rozmowy telefonicznej bądź elektronicznie, za pomocą fax-u w ciągu 8 godzin od otrzymania zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość korekty zamówienia do godziny 15.30 przed dniem realizacji. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia w zależności od rzeczywistych potrzeb w okresie obowiązywania niniejszej umowy wynikających z rodzaju diet oraz ze zmiennej ilości klientów Zamawiającego uzależnionych od zakresu zarezerwowanych szkoleń, konferencji, eventów, sezonu w związku z zakresem świadczonych usługi i prowadzonej przez Zamawiającego działalności. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wartościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Koszt transportu i wyładunku ponosi Wykonawca. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.solpark.bip.kleszczow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA NABIAŁu
Dodano: 2016-07-21 - DOSTAWA NABIAŁU I PRZETWORÓW MLECZARSKICH DO OBIEKTÓW SOLPARK KLESZCZÓW SP. Z O.O.
Dodano: 2016-07-06 - Dostawy produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Piotrkowie Trybunalskim
Dodano: 2016-02-16 - Dostawy produktów mleczarskich
Dodano: 2016-02-04 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/74/2015
Dodano: 2015-12-17 - Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Łasku na rok 2016
Dodano: 2015-12-08 - Przetarg nieograniczony w dniu 10-12-2015. W celu wyboru wykonawcy zamówienia na dostawę mleczywa (produktów mleczarskich) do DPS Pod Dębami w Konstantynowie Łódzkim
Dodano: 2015-12-02 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2015-11-30 - DOSTAWA NABIAŁU I PRZETWORÓW MLECZARSKICH DO OBIEKTÓW SOLPARK KLESZCZÓW SP. Z O.O.
Dodano: 2015-11-28 - Dostawa mleka oraz produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Wiśniowej Górze.
Dodano: 2015-11-26