Przetargi.pl
Dostawa nabiału do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 37620 Horyniec-Zdrój, ul. Sanatoryjna
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 6313088, 6313147 , fax. 166 313 355
  • Data zamieszczenia: 2018-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
    ul. Sanatoryjna 3
    37620 Horyniec-Zdrój, woj. podkarpackie
    tel. 016 6313088, 6313147, fax. 166 313 355
    REGON: 78103200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-horyniec.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa nabiału do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału własnym transportem Wykonawcy dla Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o. .Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o., nie rzadziej niż 3 razy w tygodniu: poniedziałek, środa, piątek, w godzina: 7:00 – 10:00. Asortyment: mleko 2% pasteryzowane(op. jed. 1L)- 7700 L, masło ekstra 82% (kostka 200g) – 1600 kg, twaróg półtłusty kostka ok. 300g – 2500 kg, ser edamski 45% kl.I podpuszczkowy, dojrzewający typu Holenderskiego – 270 kg, ser salami 45% kl. I dojrzewający, tłusty- 200 kg, śmietana 18% 5l lub 0,5l lub 3l – 2000 L, ser topiony twarogowy, 8x17 g – 200 kg, ser topiony (kostka lub prostokątny) op. jednostkowe 100g – 100 kg, ser topiony plastry op. jedn. 150g/130g – 800 szt, serek kanapkowy naturalny plastry op. jedn. 150g – 2550 szt, jogurt owocowy 150 ml – 260 szt, jogurt naturalny 150ml – 5500 szt, ser żółty wędzony gryficki blok ok. 3,2 kg – 10 kg, ser topiony Gouda 136g (8x17g) – 490 szt, ser topiony mix kremowy w trójkątach (8x25g) lub (8x17,5) – 530 szt, ser typu feta (opak. jedn. 270g) sałatkowo-kanapkowy, półtłusty – 720 szt, masło osełka porcjowane 10g – 950 szt, śmietanka spray (250ml) – 60 szt, mleko UHT 2% 1L – 40 L, ser miękki typu brie lub camember (krążki 125g) – 10 szt, twaróg chudy – 50 kg, jogurt naturalny light 150ml – 20 szt, kefir op.jedn. 1L – 250 szt, Kefir (op. jedn. 5l.) – 250 L, ser żółty wędzony gouda blok ok. 3,2 kg – 70 kg, śmietanka do kawy (10g x 10szt) 10% UHT – 10 op., ser żółty Gouda lekka blok ok. 3,2 kg – 200 kg, ser żółty morski blok ok. 3,2 kg – 130 kg, margaryna zwykła 250 g – 1670 szt, margaryna do smarowania 500g – 60 szt, ser żółty gouda bez laktozy w plastrach 150g – 20 szt, twaróg bez laktozy półtłusty – 5 kg, ser mozzarella – 1 kg, mleko bez laktozy 2 % - 10 L, Masło bez laktozy 82 % 200g – 4 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia działalności zawodowej.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach