Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 37620 Horyniec-Zdrój, ul. Sanatoryjna
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 6313088, 6313147 , fax. 166 313 355
- Data zamieszczenia: 2017-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
ul. Sanatoryjna 3
37620 Horyniec-Zdrój, woj. podkarpackie
tel. 016 6313088, 6313147, fax. 166 313 355
REGON: 78103200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Własność samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa nabiału do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Mleko 2% pasteryzowane(op. jed. 1l.) - 7725 L, Masło ekstra 82% (kostka 200g) - 1602 kg, Twaróg półtłusty kostka ok. 300g - 2532 kg, Ser edamski 45% kl.I podpuszczkowy, dojrzewający typu Holenderskiego - 253 kg, Ser salami 45% kl. I dojrzewający, tłusty - 247 kg, Śmietana 18% 5l lub 0,5l lub 3l - 2002 L, Ser topiony twarogowy, kostka 100 g - 87 kg, Ser topiony (kostka lub prostokątny) op. jednostkowe 100g - 67 kg, Ser topiony plastry op. jedn. 150g. - 1204 szt, Serek kanapkowy naturalny plastry op. jedn. 150g - 2551 szt, Jogurt owocowy 150 ml. - 1835 szt, Jogurt naturalny 150ml. - 5500 szt, Ser żółty wędzony gryficki blok ok. 3,2 kg - 10 kg, Ser topiony Gouda 136g (8x17g) - 450 szt, Ser topiony mix kremowy w trójkątach - 520 szt, Ser typu feta (opak. jedn. 270g.) - 650 szt,Masło osełka porcjowane 10g. - 1080 szt, Śmietanka spray (250ml.) - 60 szt, Mleko UHT 2% 1l.- 40 szt, Ser miękki typu brie lub camember (krążki 125g.) - 10 szt, Twaróg chudy - 100 kg, Jogurt light 150ml. - 20 szt,Kefir op.jedn. 150ml - 500 szt, Kefir (op. jedn. 5l.) - 200 L, Ser żółty wędzony gouda blok ok. 3,2 kg - 88 kg, Śmietanka do kawy (10g. X10szt)10% tł UHT - 10 szt,Ser żółty Gouda lekka blok ok. 3,2 kg - 240 kg, Ser żółty morski blok ok. 3,2 kg - 126 kg, Margaryna zwykła 250 g - 1670 szt, Margaryna do smarowania 500g - 70 szt, Ser żółty gouda bez laktozy w plastrach 150g - 20 szt, Twaróg bez laktozy półtłusty - 5 szt, Ser mozarella - 1 kg, Masło bez laktozy 82 % 200g - 1 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona zobowiązany będzie przedłożyć dokumenty aktualne na dzień złożenia, w terminie wyznaczonym przez Zamawiającego, tj.: 1) Zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2) Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 3) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa nabiału
Dodano: 2024-03-27 - Dostawa produktów nabiałowych
Dodano: 2024-01-09 - „Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i serowarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-05 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2024-01-02 - Dostawa produktów mleczarskich do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - Dostawy nabiału
Dodano: 2023-11-15 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej nr 29 w Rzeszowie w roku 2024 - produkty mleczarskie i pozostałe (inne) artykuły spożywcze
Dodano: 2023-10-19 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2023-10-13 - „DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU”
Dodano: 2023-10-05