Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 08-200 Łosice, ul. Słoneczna
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 083 357 32 31 , fax. 833 572 642
- Data zamieszczenia: 2021-02-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Słoneczna 1
08-200 Łosice, woj. mazowieckie
tel. 083 357 32 31, fax. 833 572 642
REGON: 30458500000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa nabiału do kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przetarg na sukcesywną dostawę nabiału do kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach, w asortymencie i ilości wyszczególnionej w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Nazwy własne artykułów żywnościowych podane w opisie przedmiotu zamówienia są tylko przykładowe i mają na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianych artykułów. Dopuszcza się artykuły równoważne. Za równoważne będą uznane artykuły posiadające, co najmniej te same walory i właściwości, co artykuły podane przykładowo. Zamawiający będzie wymagał dołączenia do każdej dostawy handlowego dokumentu identyfikacyjnego przy dostawie produktów pochodzenia zwierzęcego. Podstawowe wymagania Zamawiającego w ramach ww. dostawy. 1. Każdy produkt wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2. Dostarczone artykuły mają być świeże, jakościowo dobre z odpowiednim terminem do spożycia, w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. 3. Zamawiający wymaga aby pojemniki oraz opakowania posiadały atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. Pojemniki transportowe powinny być gładkie, czyste, bezwonne, łatwe do mycia i odkażania, zapewniające zachowanie właściwej jakości w czasie transportu. 4. Dostawy nabiału muszą być realizowane zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, dotyczy głównie; - stanu higienicznego samochodu - higieny osobistej kierowcy - daty przydatności do spożycia - temperatury przewozu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa nabiału
Dodano: 2024-07-10 - DOSTAWA MLEKA I PRODUKTÓW MLECZNYCH DO SZPITALA ZACHODNIEGO W GRODZISKU MAZOWIECKIM.
Dodano: 2023-04-24 - Dostawa nabiału do kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: - Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: 2020-01-20 - „Zakup i dostawa artykułów do żywienia pacjentów Dziennego Domu Opieki Medycznej dla osób starszych i niesamodzielnych w Stołecznym Centrum Opiekuńczo Leczniczym w Warszawie - 2”.
Dodano: 2019-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2019-06-14 - Dostawa mleka i produktów mleczarskich
Dodano: 2019-03-20 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2019-01-10 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2018-06-13 - Dostawa mleka i produktów mlecznych
Dodano: 2018-03-23