Przetargi.pl
Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy

Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 523 498 400
  • Data zamieszczenia: 2020-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
    ul. Glinki 86
    85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 523 498 400
    REGON: 90585370000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sppsp.bydgoszcz.pl/zamowienia-publiczne.html

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz zgodnie z wykazem przedstawionym w załączniku nr 6 do niniejszej specyfikacji. Podane ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie i nie muszą być zakupione w całości. Miejsca wykonywanych dostaw: Bydgoszcz ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu). Zakres zamówienia: 1 mleko 2% opakowanie 5 l. 6000 l 2 mleko 3,2% opakowanie 1 l. 200 l 3 śmietana ukwaszona 18% opak. 200g 1600 kg 4 masło śmietankowe min. 82% tłuszczu opak. 200g 3500 kg 5 kefir naturalny opak. od 300- 400g 200 kg 6 jogurt naturalny opak. 150- 200g 200 kg 7 jogurt owocowy mały różne smaki opak.120- 180g 400 kg 8 ser żółty typu gouda opak. od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 600 kg 9 ser żółty typu tylżycki, opak. od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 500 kg 10 ser żółty typu salami opak. od 1,5 -3kg tłuszczu mni.40% 500 kg 11 ser biały twaróg półtłusty opak.0,5- 1,5kg 800 kg 12 twarożek ziarnisty typu grani opak. od 100-200g 1000 kg 13 serek homogenizowany różne smaki opak. od 100-150g 1000 kg 14 serek maślany kanapkowy różne smaki opak.130-150g 1000 kg 15 serek topiony kostka różne smaki opak. 100g 400 kg 16 serek topiony kiełbaska opak. 100 -120g 400 kg 17 serek smażony z kminkiem i bez kminku opak.100 -200g 100 kg 18 ser sałatkowo kanapkowy opak. 200- 300g 100 kg 19 ser topiony w krążkach opak.180- 200g 300 kg 20 ser pleśniowy opak. 125 -300g 100 kg 21 ser topiony wędzony opak. 90 -110g 100 kg 22 maślanka naturalna opak. 1 l. karton 500 l 23 ser typu fromage opak. 80 -100g 400 kg 24 deser waniliowo-czekoladowy z bitą śmietaną opak 120 -180g 800 kg 25 margaryna palma opak. 250g 200 kg 26 deser monte opak.150g 800 kg 27 ser mozzarella 125g 100 kg 28 serek danio 140g-150g 600 kg 29 maślanka owocowa 1 l 300 l 30 kinder mleczna kanapka 28g 100 kg 31 ryż na mleku belriso zott 180-200g 600 kg 32 deser mleczny monte choco, różne smaki 125g 400 kg 33 serek puszysty, różne smaki piątnica 150g 600 kg 34 jogurt typu grecki 400g 200 kg 35 serek wiejski z owocami 150g piątnica 200 kg 36 deser mleczny zuzia 130g 200 kg 37 ser wędzony królewski 1,5 kg-3kg 200 kg 38 jogurt pitny butelka, różne smaki 250g-300g 400 kg 39 ser mozzarella blok 2,5kg-3,00kg 200 kg 40 ser camembert pleśniowy, różne smaki 120g 200 kg 41 jogobella musli, różne smaki 200g 200 kg 42 smakija kaszka, różne smaki 130g 200 kg 43 śmietanka 36% łaciata opak.1l 100 l
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. Dokumentem tym może być jeden z niżej wymienionych: - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju, - zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - oświadczenie Wykonawcy. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. 2. Wykaz samochodów posiadających decyzję właściwego organu dopuszczającego pojazdy do przewozu żywności. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach