Przetargi.pl
Dostawa miodu naturalnego, przetworzonych owoców i warzyw, olejów i tłuszczów roślinnych, produktów suszonych i wody mineralnej

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2010-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa miodu naturalnego, przetworzonych owoców i warzyw, olejów i tłuszczów roślinnych, produktów suszonych i wody mineralnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę: Miód pszczeli (naturalny) jednoporcjowy kg 1000, Kapusta kwaszona kg 5000, Ogórki kwaszone kg 2000, Ogórki małosolne kg 500, Ogórki konserwowe kg 2800, Przecier ogórkowy kg 300, Papryka konserwowa kg 2000, Chrzan tarty kg 400, Buraczki konserwowe kg 200, Ćwikła z chrzanem kg 200, Sałatka warzywna 5-składnikowa kg 1500, Sałatka z czerwonej kapusty kg 800, Sałatka szwedzka kg 1000, Szczaw konserwowy kg 200, Pieczarki konserwowe kg 400, Specjalne koncentraty kompotów - wieloowocowe l 1000, Specjalne koncentraty kompotów - wiśniowe l 1000, Specjalne koncentraty kompotów - truskawkowe l 1000, Sok jabłkowy 1 l 1500l, Nektar z czarnej porzeczki 1 l 1500l, Sok pomarańczowy 1 l 1500l, Sok wieloowocowy 1 l 1500l, Dżem truskawkowy 20 - 30 g kg 200, Dżem truskawkowy kg 200, Dżem wiśniowy 20-30 g kg 200, Dżem wiśniowy kg 200, Dżem morelowy 20-30 g kg 200, Dżem jagodowy 20-30 g kg 200, Powidła śliwkowe 20-30 g kg 230, Jabłka suszone kg 40, Śliwki suszone kg 150, Olej jadalny rzepakowy l 2000, Olej jadalny słonecznikowy l 2000, Margaryny kg 600, Grzyby suszone kg 20, Woda pitna but. gazowana 1,5 l 7000 l, Woda pitna but. niegazowana 1,5 l 7000l.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031421009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wysokość wadium, które należy wpłacić wynosi 4 700,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach