Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Edwarda Szylki w Ożarowie ogłasza przetarg
- Adres: 27-530 Ożarów, os. Wzgórze 54
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 015 8611016 , fax. 015 8611016
- Data zamieszczenia: 2014-06-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Edwarda Szylki w Ożarowie
os. Wzgórze 54 54
27-530 Ożarów, woj. świętokrzyskie
tel. 015 8611016, fax. 015 8611016
REGON: 29118645300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zso-ozarow.oswiata.org.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół Ogólnokształcących
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wyrobów, przetworów mięsnych, podrobów wędliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest Dostawa mięsa, wyrobów, przetworów mięsnych, podrobów wędliniarskich 2. Zakres i wielkość realizacji dostawy objęty przedmiotem zamówienia obejmuje Lp. Asortyment j.m. Zapotrzebowanie 1. Schab b/k kg 1200 2. Karczek wieprzowy b/k kg 100 3. Szynka b/k kg 600 4. Kiełbasa zwyczajna kg 220 5. Kiełbasa wiejska kg 80 6. Boczek surowy kg 280 7. Boczek wędzony kg 120 8. Smalec kg 100 9. Filet z indyka kg 300 10. Łopatka kg 2000 11. Podudzie z kurczaka kg 1200 12. Filet drobiowy kg 1300 13. Wołowina kg 100 Oferowany towar będzie w gat. I, będzie spełniał wszystkie wymogi fitosanitarne, będzie oznakowany zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz z odpowiednim terminem ważności zapewniającym bezpieczne jego zużycie. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim środkiem transportu w opakowaniu gwarantującym bezpieczny transport i magazynowanie. Dostarczone mięso i drób muszą być świeże, wysokiej jakości, przebadane przez placówkę weterynaryjną, produkowane oraz dostarczane z zachowaniem wymogów sanitarno epidemiologicznych i systemu HACCP. 3. Warunki realizacji zamówienia: Sukcesywna dostawa przedmiotu przetargu w miarę potrzeb w godzinach od 7.00 - 7.15 do Zespołu Szkół Ogólnokształcących im. Edwarda Szylki, Stołówka szkolna, Osiedle Wzgórze 54, 27 - 530 Ożarów. Asortyment i ilości będą dostarczane po wcześniejszym uzgodnieniu Zamawiającego z Wykonawcą. Zamawiający każdorazowo określi termin i ilość dostawy. Towar będzie dostarczany środkiem transportu posiadającym świadectwo dopuszczenia wydane przez SANEPID do przewozu artykułów mięsnych Termin realizacji - 24 godzin od terminu zgłoszenia zamówienia. Zamawiający dopuszcza na zmniejszenie, lub zwiększenie ilości asortymentu w zależności od żywionych dzieci w roku szkolnym 2014/2015 nie zmieniając zakresu asortymentu +/- 10%. Sprzedający zapłaci kupującemu karę umowną za zwłokę w dostarczeniu zamówionych towarów w wysokości 5% wartości zamówienia i pokryje różnicę cenowa jeśli Kupujący będzie zmuszony tą zwłoką do zakupu tego towaru i innego dostawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymgane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ozarow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną