Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg
- Adres: 22500 Hrubieszów, ul. Nowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 846 966 915 , fax. 846 963 354
- Data zamieszczenia: 2017-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
ul. Nowa 64
22500 Hrubieszów, woj. lubelskie
tel. 846 966 915, fax. 846 963 354
REGON: 32091100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje „Dostawę mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie Część 1: Mięso wieprzowe i wołowe 1.Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym w opakowaniach od 1,5 do 2 kg - 3.600 kg, 2.Mięso wolowe - łopatka b/k - w stanie mrożonym w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg -450kg, 3.Ozór wołowy, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 500 kg, 4.Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona 1.500 kg, Część 2: Wędliny wieprzowe 1.Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1.600 kg, 2.Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1.600 kg, 3.Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 2.800 kg, 4.Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane – 1.600 kg, 5.Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany - 2.500 kg, 6.Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 500 kg, 7. Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 40 kg, Część 3: Mięso drobiowe 1.Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg - 7.000 kg, 2. Serca drobiowe, świeże, nie mrożone - 1.600 kg Część 4: Wędliny drobiowe 1.Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana - 3.000 kg, 2. Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej - 2.000 kg 3.Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1.600 kg, 4.Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 3.000 kg, 5.Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 1.800 kg, 6. Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 500 kg, 7.Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 600 kg, 8.Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 600 kg, 9.Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana -500 kg, 10. Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany- 600 kg Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku na teren Zakładu Karnego w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych różnych do stołówki internatu Zespołu Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju
Dodano: 2024-04-24 - Zakup i sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
Dodano: 2024-04-03 - Dostawa produktów spożywczych dla stołówki w Zespole Szkoły Podstawowej i Przedszkola Samorządowego w Chodlu
Dodano: 2024-02-17 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - "Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2024 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
Dodano: 2023-11-24 - „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2023 – 2024”
Dodano: 2023-08-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 50 w Lublinie
Dodano: 2023-07-24 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2023-06-16 - Sukcesywna dostawa produktów żywieniowych do stołówek Zespołu Szkół im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym 2023
Dodano: 2023-03-23