Akademicki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza-Radeckiego ogłasza przetarg
- Adres: 50-556 Wrocław, ul. Borowska 213
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 733 11 45, 50 , fax. 071 733 11 49
- Data zamieszczenia: 2013-03-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademicki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza-Radeckiego
ul. Borowska 213 213
50-556 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 733 11 45, 50, fax. 071 733 11 49
REGON: 00028901200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.aszk.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych; ASK/DZP/PN-22/2013; 3 zadania ( pakiety); Zamówienie obejmuje dostawę mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.1120.00-6; 15.11.00.00-2; 15.11.30.00-3 Każdy produkt: wytwarzany będzie zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( tj. Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 z późn.zm.) i podległymi mu aktualnymi Rozporządzeniami i aktami wykonawczymi. Realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP i GMP lub systemem HACCP Każdy dostarczony produkt ma być I kl. i zgodny z polską normą. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest wpłacić wadium dla całości zamówienia w kwocie 9 420,00 zł (słownie: dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia 00/100 zł) lub w rozbiciu na poszczególne zadania: Lp. Numer zadania Wartość wadium 1. Pakiet nr 1 6 690,00 2. Pakiet nr 2 1590,00 3. Pakiet nr 3 1140,00 9420,00
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aszk.wroc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa art. mięsa drobiowego, pieczywa i art. mleczarskich dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy ZP/12/2016
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i drobiowego; USK/DZP/PN-22/2016
Dodano: 2016-03-16 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-23 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych. Nr sprawy: ŻYWN/555/2015
Dodano: 2015-09-21 - Dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego
Dodano: 2015-03-03 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-09-10 - Dostwa mięsa drobiowego
Dodano: 2014-07-30 - Dostawa drobiu, podrobów i wyrobów drobiowych dla Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrowinie.
Dodano: 2014-05-13