Przetargi.pl
dostawa mięsa, wędlin, podrobów i artykułów drobiowych do Centrum Alzheimera w Warszawie przy Al. Wilanowskiej 257.

Centrum Alzheimera w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 02-730 Warszawa, Al. Wilanowska 257
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 8433030 , fax. 22 8521440
  • Data zamieszczenia: 2011-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Alzheimera w Warszawie
    Al. Wilanowska 257 257
    02-730 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 8433030, fax. 22 8521440
    REGON: 14294533100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsca.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa, wędlin, podrobów i artykułów drobiowych do Centrum Alzheimera w Warszawie przy Al. Wilanowskiej 257.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin, podrobów i artykułów drobiowych do Centrum Alzheimera w Warszawie przy Al. Wilanowskiej 257. Kod CPV - 151. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 3 do SIWZ. Dostawa ww. przedmiotu zamówienia nastąpi zgodnie z postanowieniami projektu umowy - załącznik nr 4. 1 Baleron gotowany 24,00 kg 2 Szynka gotowana 24,00 3 Ogonówka 12,00 4 Kiełbasa parówkowa 18,00 5 Kiełbasa szynkowa 12,00 6 Mielonka drobiowa 12,00 7 Mortadela z warzywami 7,00 8 Kiełbasa golonkowa 12,00 9 Polędwica 11,00 10 Pasztet mięsny 11,00 11 Kiełbasa podlaska 18,00 12 Pasztetowa drobiowa 18,00 13 Salceson drobiowy 9,00 14 Kiełbasa krakowska 12,00 15 Kurczak faszerowany 8,00 16 Indyk faszerowany 8,00 17 Kaszanka 12,00 18 Kiełbasa tatrzańska 7,00 19 Kiełbasa biała 10,00 20 Szynka mozaikowa 7,00 21 Udka kulinarne z kurczaka 40,00 22 Pierś z kurczaka 30,00 23 Schab środkowy z/k 42,00 24 Łopatka wieprzowa z/k 60,00 25 Wołowe b/k 52,00 26 Wołowe b/g II gat 36,00 27 Żeberka wieprzowe 18,00 28 Wątróbka drobiowa 18,00 29 Korpusy drobiowe 60,00 30 Kurczaki 70,00 31 Nogi wieprzowe 20,00 32 Schab karkowy z/k 30,00 33 Słonina 20,00 34 Smalec 20,00 RAZEM
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsca.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach