Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN ORAZ PRZETWORÓW MIĘSNYCH I DROBIOWYCH DLA DOLNOŚLĄSKIEGO CENTRUM REHABILITACJI SP. Z O.O. W KAMIENNEJ GÓRZE

Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-400 Kamienna Góra, ul. Korczaka 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 075 64 59 600 , fax. 075 64 59 601
  • Data zamieszczenia: 2010-08-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o.
    ul. Korczaka 1 1
    58-400 Kamienna Góra, woj. dolnośląskie
    tel. 075 64 59 600, fax. 075 64 59 601
    REGON: 23113920700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dcrnzoz.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN ORAZ PRZETWORÓW MIĘSNYCH I DROBIOWYCH DLA DOLNOŚLĄSKIEGO CENTRUM REHABILITACJI SP. Z O.O. W KAMIENNEJ GÓRZE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i przetworów drobiowych, mięsa wieprzowego i wędlin - przetworów mięsnych dla Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji Spółka z o.o. w Kamiennej Górze. 2. CPV: 15.10.00.00-9 3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zawarte jest w poniższej tabeli. 4. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 24 miesięcy. Ilości te (podane w tabeli) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie. 5. Miejscem dostawy jest Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji Sp. z o.o. w Kamiennej Górze z siedzibą przy ul. J. Korczaka 1, Pawilon II B - kuchnia, parter budynku. Dostawy powinny być realizowane w godzinach 600 - 1000. 6. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem telefonicznie lub pisemnie (faksem). W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu. 7. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego, przy czym szacuje się, że będą one składane 2-3 razy w tygodniu. 8. Dostarczane artykuły będące przedmiotem umowy muszą być: a) świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy, b) dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia, c) dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności. 9. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad lub doprowadzić dostarczony asortyment do zgodności z zamówieniem. 10. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w niniejszej umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia. 11. W przypadku wystąpienia trzech udokumentowanych reklamacji, Zamawiający ma prawo do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym. Drób i przetwory drobiowe 1. Kurczak świeży kg 3.200 2. Filet z kurczaka (piersi) kg 600 3. Serca z kurczaka kg 600 4. Żołądki z kurczaka kg 600 5. Mięso gulaszowe z indyka kg 1300 6. Mięso mielone z indyka kg 1700 7. Serdelki drobiowe kg 400 8. Kiełbasa drobiowa kanapkowa typu golonkowa z indyka kg 300 9. Polędwica drobiowa kg 300 10. Pasztetowa drobiowa kg 1800 11. Pieczeń drobiowa kg 500 12. Salceson drobiowy kg 120 13. Kiełbasa delikatesowa z indyka kg 600 Mięso wieprzowe 1. Słonina kg 1000 2. Karkówka bez kości kg 700 3. Żeberka wieprzowe paski kg 700 4. Kości zwykłe kg 2800 5. Wątroba wieprzowa kg 600 6. Mięso mielone wołowo - wieprzowe kg 400 7. Mięso wieprzowe od szynki bez kości kg 700 8. Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 9. Łopatka bez kości kg 320 10. Flaki wołowe czyszczone kg 140 Przetwory mięsne - wędliny 1. Mortadela wieprzowa delikatesowa kg 200 2. Kiełbasa zwyczajna kg 1200 3. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 600 4. Kiełbasa śląska kg 300 5. Kiełbasa żywiecka kg 400 6. Kiełbasa krakowska sucha kg 1000 7. Kiełbasa biała parzona kg 1000 8. Metka łososiowa kg 500 9. Parówki śląskie kg 1800 10. Mielonka typu tyrolska kg 800 11. Pieczeń typu rzymska kg 400 12. Szynka mozaikowa kg 800 13. Szynka gotowana kg 200 14. Pasztetowa wieprzowa kg 300 15. Salceson ozorkowy kg 200 16. Kaszanka jęczmienna kg 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dcrnzoz.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach