Przetargi.pl
Dostawa mięsa , wędlin i podrobów

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 15-727 Białystok, ul. Hetmańska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 856 628 552 , fax. 856 643 401
  • Data zamieszczenia: 2020-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Hetmańska 89
    15-727 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 856 628 552, fax. 856 643 401
    REGON: 50455859000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa , wędlin i podrobów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I 1. Wątroba wieprzowa w ilości 1200 kg kod CPV 15113000-3, 2 łopatka wieprzowa surowa (bez kości , bez skóry) w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 3 kaszanka w ilości 1000 kg kod CPV 15131134-3, 4 kiełbasa biła parzona w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5, 5 kiełbasa kanapkowa w ilości 650 kg kod CPV 15131130-5, 6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg kod CPV 15131130-5, 7 kiełbasa parówkowa w ilości 900 kg kod CPV 15131130-5, 8 kiełbasa szynkowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 9 kiełbasa podwawelska w ilości 800 kg kod CPV 15131130-5, 10 kiełbasa bieszczadzka w ilości 1000 kg kod CPV 15131130-5, 11 kiełbasa zwyczajna w ilości 1300 kg kod CPV 15131130-5,12 kiełbasa zielonogórksa w ilości 450 kg kod CPV 15131130-5, 13 mielonka wieprzowa w ilości 700 kg kod CPV 15131130-5, 14 mięso mielone wieprzowe w ilości 2000 kg kod CPV 15119000-5, 15 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 1000 kg kod CPV 15113000-3, 16 mięso wołowe gulaszowe w ilośći 1000 kg kod CPV 15111000-9, 17 mortadela wieprzowa w ilości 550 kg kod CPV 15131130-5, 18 parówki cienkie wieprzowe w ilości 400 kg kod CPV 15131130-5, 19 pasztetowa wieprzowa w ilości 300 kg kod CPV 1513400-9, 20 pieczeń rzymska w ilości 750 kg 15131130-5, 21 salceson włoski w ilości 200 kg kod CPV 15131400-9, 22 szynka familijna w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 Część II 1. Cwiartka tylna z krczaka świeża w ilości 4000 kg kod CPV 15112100-7, 2 filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200kg kod CPV 15112100-7, 3. blok drobiowy w ilości 800 kg kod CPV 15131135-0, 4 mielonka drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 5 mięso gulaszowe z drobiu świeże w ilości 650 kg kod CPV 15119000-5, serca świeże z kurczaka w ilości 500 kg kod CPV 15112300-9, 7 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 620 kg 1513310-1, 8 mortadela drobiowa w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 9 przysmak drobiowy w ilości 1000 kg kod CPV 15131135-0, 10 polęwica drobiowa w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 11 polędwica kanadyjska w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 12 szynka drobiowa w ilości 620 kg kod CPV 15131135-0, 13 rolada drobiowa w ilości 350 kg kod CPV 15131135-0, 14 sedelki drobiowe w ilości 660 kg kod CPV 15112100-7, 15 skrzydełka świeżę z kurczaka w ilości 1500 kg kod CPV 15112100-7, 16 baleron drobiowy z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 17 kiełbasa szynkowa z indyka w ilości 400 kg kod CPV 15131135-0, 18 żołądki świeże z kurczaka w ilości 1300 kg kod CPV 15112300-9
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Warunek spełniony , jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla swojej działalności decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowym,i jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach