Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 18312 Grądy Woniecko, Grądy Woniecko
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 0-86 475 26 60 , fax. 0-86 475 26 64
- Data zamieszczenia: 2018-06-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Grądy Woniecko 34
18312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie
tel. 0-86 475 26 60, fax. 0-86 475 26 64
REGON: 45067098200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1000 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 400 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 140 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3 Część 2 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 700 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 400 kg, kod CPV 15112300-9 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa nabiału, jaj, artykułów spożywczych oraz artykułów piekarniczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej
Dodano: 2024-04-04 - Zakup i dostawa nabiału, jaj, artykułów spożywczych oraz artykułów piekarniczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej
Dodano: 2024-04-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego Nr 31 w Białymstoku
Dodano: 2024-03-15 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Grodzisku w 2024 r.
Dodano: 2024-02-28 - „Dostawa warzyw, owoców i jaj do Przedszkola nr 2 w Łapach”
Dodano: 2024-02-24 - „Dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 2 w Łapach”
Dodano: 2024-02-15 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 w Białymstoku
Dodano: 2023-12-28 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Grodzisku w 2024 r.
Dodano: 2023-12-15 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego Nr 46 w Białymstoku
Dodano: 2023-12-13 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w podziale na osiem części do Przedszkola Samorządowego Nr 68 im. Janusza Korczaka w Białymstoku
Dodano: 2023-12-12