Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg
- Adres: 86-010 Koronowo, ul. Bydgoska 27
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
- Data zamieszczenia: 2014-08-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27 27
86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
REGON: 00031962900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 7000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 300 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 3. schab bez kości, nie mrożony - 420 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1000 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 550 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 6. podgardle wędzone - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002 7. wątroba wieprzowa - 2 900 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-82004 CZĘŚĆ 2 1. kurczak świeży - 1000 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. piersi z kurczaka, nie mrożone - 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 3. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 4. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 4 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 CZĘŚĆ 3 1. salceson biały - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny - 1 640 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo 4. kaszanka - 2 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski - 1 200 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 CZĘŚĆ 4: 1. słonina - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. pieczeń domowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. głowizna - 800 kg Nomenklatura CPV: 15114000-0 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. smalec ze skwarkami - 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 5. pasta z boczku wędzonego - 1000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az1: 1998 6. kiełbasa zwyczajna - 2 350 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. mortadela - 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. parówkowa - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 9. żywiecka - 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. poznańska - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. krakowska parzona - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 12. mielonka typu turystyczna - 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 13. szynka konserwowa - 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 14. parówki cienkie - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 15. kiełbasa typu jarmarczna - 4 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. kiełbasa biała - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 17. piwna - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. czosnkowa - 2 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. kanapkowa wędzona - 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 20. dębicka - 420 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 21. podwawelska - 1 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 22. kiełbasa mielonka firmowa - 2 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 23. luncheon meat - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 CZĘŚĆ 5 1. mortadela drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy - 840 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka - 470 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe - 1540 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa - 400 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 CZĘŚĆ 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną