Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg

  • Adres: 86010 Koronowo, ul. Bydgoska
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
  • Data zamieszczenia: 2017-08-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
    ul. Bydgoska 27
    86010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
    REGON: 31962900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 8 200 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 7 000 kg 1 200 kg 8 200 kg 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone – 600kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004,mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 300 kg 300 kg 600 kg 3. schab bez kości, nie mrożony – 330 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 160 kg 170 kg 330 kg 4. skórki wieprzowe, nie mrożone – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1800 kg 0 1 800 kg 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone – 800 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 800 kg 800 kg 6. podgardle wędzone – 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 900 kg 600 kg 1 500 kg 7. wątroba wieprzowa – 1 800 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 400 kg 400 kg 1 800 kg Grupa 2 1. piersi z kurczaka ze skórą, nie mrożone –1 600 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 300 kg 1 300 kg 1 600 kg 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 2 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 2 500 kg 0 2 500 kg 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 5 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 5 000 kg 0 5 000 kg 4. mięso drobiowe mielone, nie mrożone – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 800 kg 0 1 800 kg 5. żołądki drobiowe, nie mrożone – 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 800 kg Grupa 3 1. salceson biały – 600 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg 2. salceson czarny – 600 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg 3. metka zwykła – 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 4. kaszanka – 1 150 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 350 kg 1 150 kg 5. pasztetowa – 600 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 kg 600 kg 6. krupniok śląski – 600 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg 7. metka łososiowa – 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg Grupa 4: 1. słonina – 1 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 0 1 500 kg 2. pieczeń domowa – 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 250 kg 1 550 kg 3. smalec ze skwarkami – 800 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 800 kg 4. kiełbasa zwyczajna – 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM1700 1700 kg 300 kg 2 000 kg 5. mortadela – 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1600 kg 400 kg 2 000 kg 6. parówkowa – 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 0 1 500 kg 7. żywiecka – 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1200 kg 0 1 200 kg 8. poznańska – 1200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 1 200 kg 9. krakowska parzona – 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 500 kg 1 300 kg 10. mielonka typu turystyczna - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 1 200 kg 11. szynka konserwowa – 250 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 250 kg 250 kg 12. parówki cienkie – 1 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 700 kg 0 1 700 kg 13. kiełbasa typu jarmarczna – 3 850 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 3 600 kg 250 kg 3 850 kg 14. kiełbasa biała parzona – 160 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 160 kg 0 160 kg 15. piwna – 1 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 300 kg 1 600 kg 16. czosnkowa – 1 750 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1500 kg 250 kg 1 750 kg 17. kanapkowa wędzona – 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1000 kg 300 kg 1 300 kg 18. dębicka – 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 300 kg 900 kg 19. podwawelska – 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 500 kg 2 000 kg 20. kiełbasa mielonka firmowa – 1 620 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1200 kg 420 kg 1 620 kg 21. luncheon meat – 1 600 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 300 kg 1 600 kg Grupa 5 1. mortadela drobiowa – 2 420 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 2 000 kg 420 kg 2 420 kg 2. kiełbasa biała drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 900 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 400 kg 900 kg 4. luncheon drobiowy – 1 100 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 600 kg 1 100 kg 5. szynka drobiowa – 1 100 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 600 kg 1 100 kg 6. szynkowa z indyka – 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 500 kg 1 000 kg 7. serdelki drobiowe – 650 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 150 kg 650 kg 8. polędwica drobiowa – 550 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 150 kg 550 kg 9. szynka z indyka – 650 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 150 kg 650 kg 10. kiełbasa krakowska drobiowa – 850 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 350 kg 850 kg 11. kiełbasa szynkówka drobiowa – 850 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 350 kg 850 kg 12. kiełbasa śląska drobiowa – 900 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 500 kg 900 kg 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa – 1 000 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 500 kg 1 000 kg 14. pieczeń drobiowa – 150 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 150 kg 150 kg 15. parówka cienka drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 270 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 270 kg 1 270 kg 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 0 800 kg 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 700 kg 300 kg 1 000 kg 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 1 320 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 320 kg 1 320 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131400-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona,  do  złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach