Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15-328 Białystok, ul. Świerkowa
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 857 422 360 , fax. 857 458 087
  • Data zamieszczenia: 2021-07-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Świerkowa 9
    15-328 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 857 422 360, fax. 857 458 087
    REGON: 30467400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Filet świeży z indyka kg 70 Filet świeży z kurczaka kg 550 Karkówka wieprzowa surowa b/k kg 270 Kurczaki świeże kg 80 Łopatka wieprzowa surowa b/k kg 800 Nogi wieprzowe kg 50 Schab wieprzowy surowy b/k kg 460 Serca wieprzowe kg 60 Udziec z kurczaka kg 580 Wątróbka drobiowa kg 100 Żeberka wieprzowe - paski kg 290 Flaki wołowe krojone mrożone kg 70 Baleron wp. wędzony, gotowany kg 120 Baleron z indyka kg 110 Boczek wp. wędzony ,parzony b/k kg 80 Boczek z polędwicą rolowany kg 50 Filet wędzony kg 20 Golonka konserwowa kg 70 Kaszanka pieczona kg 80 Kiełbasa biała, parzona kg 150 Kiełbasa krakowska formowana kg 110 Kiełbasa krakowska parzona kg 110 Kiełbasa krakowska sucha kg 30 Kiełbasa krakowska z indyka kg 30 Kiełbasa krucha kg 60 Kiełbasa na „święconkę” kg 1 Kiełbasa pieczona podsuszana kg 100 Kiełbasa podwawelska kg 110 Kiełbasa spod strzechy kg 50 Kiełbasa toruńska kg 90 Kiełbasa wieprzowa, szynkowa kg 110 Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% kg 110 Konserwa wojskowa Kg 40 Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 60 Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 110 Krupnioki kg 70 Kurczak po sarmacku kg 50 Łopatka prasowana kg 25 Mortadela wieprzowa kg 70 Ogonówka wp. wędzona, parzona kg 150 Parówki delikatne np. królewskie kg 140 Parówkowa firmowa kg 110 Pasztet jarski kg 5 Pasztet wieprzowy kg 55 Pasztet z całego kurczaka kg 60 Pasztetowa drobiowa kg 70 Pasztetowa wieprzowa kg 50 Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% kg 50 Pieczeń rzymska kg 40 Pieczeń schabowa kg 70 Polędwica drobiowa extra kg 30 Polędwica drobiowa sopocka kg 50 Polędwica wieprzowa sopocka kg 110 Polędwica wiśniowa kg 100 Polędwica wp. wędzona, parzona zawartość mięsa 75% kg 30 Przysmak z indyka kg 30 Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % kg 60 Rolada z kurczakiem kg 60 Salceson czosnkowy kg 30 Salceson wieprzowy czarny kg 30 Salceson wieprzowy kg 70 Schab kruchy kg 30 Schab włoski kg 60 Szynka biała formowana 71% mięsa kg 60 Szynka pieczona kg 80 Szynka gotowana kg 70 Szynka konserwowa kg 110 Szynka wieprzowa świeża kg 2 Szynka wp. tyrolska kg 90 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% kg 30 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa75% kg 30 Szynka z piersi indyka kg 60 Szynkowa luksusowa kg 50 Kurczak z żurawiną kg 30 Salami bumerang kg 60
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną