Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15-328 Białystok, ul. Świerkowa
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 857 422 360 , fax. 857 458 087
  • Data zamieszczenia: 2020-04-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Świerkowa 9
    15-328 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 857 422 360, fax. 857 458 087
    REGON: 30467400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 kg 2. Baleron z indyka 250 kg 3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70 kg 4. Boczek z polędwicą 100 kg 5. Filet świeży z indyka 100 kg 6. Filet świeży z kurczaka 930 kg 7. Filet wędzony 20 kg 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 kg 9. Golonka konserwowa 180 kg 10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 600 kg 11. Kaszanka 200 kg 12. Kiełbasa biała, parzona 350 kg 13. Kiełbasa krakowska formowana 250 kg 14. Kiełbasa krakowska parzona 250 kg 15. Kiełbasa krakowska sucha 30 kg 16. Kiełbasa krakowska z indyka 30 kg 17. Kiełbasa krucha 100 kg 18. Kiełbasa na „święconkę” 30 kg 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 230 kg 20. Kiełbasa podwawelska 130 kg 21. Kiełbasa spod strzechy 100 kg 22. Kiełbasa toruńska 130 kg 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 180 kg 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 220 kg 25. Kiełbasa zwyczajna 100 kg 26. Kiełbasa żywiecka drobiowa 230 kg 27. Krupnioki 100 kg 28. Kurczak po sarmacku 50 kg 29. Kurczaki świeże 180 kg 30. Łopatka prasowana 70 kg 31. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1850 kg 32. Mortadela wieprzowa. 180 kg 33. Nogi wieprzowe. 100 kg 34. Ogonówka wp wędzona,parzona. 330 kg 35. Parówki królewskie 350 kg 36. Parówkowa firmowa 300 kg 37. Pasztet jarski 30 kg 38. Pasztet wieprzowy 50 kg 39. Pasztet z całego kurczaka 250 kg 40. Pasztetowa drobiowa. 100 kg 41. Pasztetowa wp. 140 kg 42. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60 kg 43. Pieczeń rzymska 100 kg 44. Pieczeń schabowa 170 kg 45. Polędwica drobiowa extra 120 kg 46. Polędwica drobiowa sopocka 120 kg 47. Polędwica wieprzowa sopocka 220 kg 48. Polędwica wiśniowa 150 kg 49. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 50 kg 50. Przysmak z indyka 50 51. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60 kg 52. Rolada z kurczakiem 80 kg 53. Salceson czosnkowy 60 kg 54. Salceson wieprzowy czarny 70 kg 55. Salceson wieprzowy. 170 kg 56. Schab kruchy 70 kg 57. Schab wieprzowy surowy b/k 950 kg 58. Schab włoski 150 kg 59. Serca wieprzowe. 100 kg 60. Szynka biała formowana 71% mięsa 90 kg 61. Szynka chłopska 150 kg 62. Szynka gotowana 150 kg 63. Szynka konserwowa 240 kg 64. Szynka wieprzowa świeża 1 kg 65. Szynka wp.tyrolska 210 kg 66. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 kg 67. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 50 kg 68. Szynka z piersi indyka 90 kg 69. Szynkowa luksusowa 200 kg 70. Udziec z kurczaka 1150 kg 71. Wątróbka drobiowa 220 kg 72. Żeberka wieprzowe paski 350 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach