Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg
- Adres: 59-700 Bolesławiec, al. 1000-lecia 30
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 075 7380317 (sekretariat) , fax. 075 7380301
- Data zamieszczenia: 2010-07-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
al. 1000-lecia 30 30
59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
tel. 075 7380317 (sekretariat), fax. 075 7380301
REGON: 00029419000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, podrobów drobiowych oraz konserw na potrzeby Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pakiet nr 1 Mięso i wędliny 1. KIEŁBASA PARÓWKOWA 1800 KG, 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 1500 KG, 3. KIEŁBASA KANAPKOWA 1200 KG, 4. KIEŁBASA MIELONKA 1200 KG, 5. KIEŁBASA MORTADELA 1200 KG, 6. KASZANKA 1000 KG, 7. PASZTETOWA 1200 KG, 8. SALCESON WŁOSKI 1200 KG, 9. SMALEC 1300 KG, 10. SCHAB Z KOŚCIĄ 700 KG, 11. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ 700 KG, 12. ŁOPATKA Z KOŚCIĄ 300 KG, 13. BOCZEK SUROWY 100 KG, 14. SŁONINA w płatach 400 KG, 15. FARSZ KLOPSOWY (MIĘSO MIELONE WOŁOWO WIEPRZOWE) 3000 KG, 16. WOŁOWINA Z KOŚCIA 2700 KG, 17. ANTRYKOT 2700 KG, 18. KOŚCI 300 KG, 19. BOCZEK WĘDZONY 100 KG, 20. SZYNKA WĘDZONA 200 KG, 21. OGONÓWKA 300 KG, 22. KIEŁBASA BIAŁA 60 KG, 23. KIEŁBASA ŚLĄSKA 60 KG, 24. PARÓWKI ŚLĄSKIE 200 KG, 25. SMALEC DOMOWY 300 KG, Pakiet nr 2 Drób i podroby drobiowe 1. KURCZAKI 2000 KG, 2. WĄTRÓBKA DROBIOWA 1000 KG, Pakiet nr 3 Konserwy różne 1. PASZTET Z DROBIU 300g 1000 SZT, 2. PASZTET Z DROBIU 130g 1000 SZT, 3. PAPRYKARZ RYBNY 300g 1000 SZT, 4. KONSERWA MIĘSNA 300g 1000 SZT, 5. KONSERWA MIĘSNA 110g 800 SZT, 6. KONSERWA RYBNA 170g 800 SZT - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalpsychiatryczny.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20