Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU i KONSERW

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 7380317 (sekretariat) , fax. 75 7380301
  • Data zamieszczenia: 2014-07-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
    al. Tysiąclecia 30 30
    59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 7380317 (sekretariat), fax. 75 7380301
    REGON: 00029419000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU i KONSERW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin, drobiu i konserw do kuchni Zamawiającego, z podziałem na trzy części: pakiet nr 1: Mięso i wędliny, pakiet nr 2: Drób, pakiet nr 3: Konserwy różne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr1A do SIWZ -formularze asort. - cenowe. Pakiet nr 1 (1. KIEŁBASA PARÓWKOWA 1700 kg, 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 1400 kg, 3. KIEŁBASA KANAPKOWA 1000 kg, 4. KIEŁBASA MIELONKA 1000 kg, 5. KIEŁBASA MORTADELA 800 kg, 6. KASZANKA 400 kg, 7. PASZTETOWA 1000 kg, 8. SALCESON WŁOSKI 1000 kg, 9. SMALEC 700 kg, 10. SCHAB Z KOŚCIĄ 800 kg, 11. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ 200 kg, 12. ŁOPATKA Z KOŚCIĄ 1700 kg, 13. SŁONINA w płatach 500 kg, 14. FARSZ KLOPSOWY (MIĘSO MIELONE WOŁOWO WIEPRZOWE) 2700 kg, 15. WOŁOWINA Z KOŚCIA 800 kg, 16. ANTRYKOT 200 kg, 17. KOŚCI 300 kg, 18. BOCZEK WĘDZONY, parzony 100 kg, 19. SZYNKA WĘDZONA 200 kg, 20. OGONÓWKA 900 kg, 21. KIEŁBASA BIAŁA, parzona 60 kg, 22. KIEŁBASA ŚLĄSKA 60 kg, 23. PARÓWKI ŚLĄSKIE 60 kg, 24. SMALEC DOMOWY ze skwarkami 400 kg); Pakiet nr 2 (1. KURCZAKI ŚWIEŻE 1800 kg, 2. WĄTRÓBKA DROBIOWA 300 kg); Pakiet nr 3 (1. PASZTET Z DROBIU 160g 2300 szt., 2. KONSERWA MIĘSNA 110g 2200 szt., 3. PAPRYKARZ RYBNY 300g 1800 szt., 4. KONSERWA RYBNA 170g 1570 szt.). Dostarczane artykuły spożywcze muszą spełniać stosowne wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W/w artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Dla zapewnienie bezpieczeństwa żywności i żywienia Wykonawca winien posiadać wdrożony system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCAP
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający w przedmiotowym postępowaniu nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.szpitalpsychiatryczny.pl/przetargi.php
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach