Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA ŚWIEŻEGO, WĘDLIN ORAZ DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW W KRAKOWIE, UL. HELCLÓW 2 zgodnie z Wykazem Asortymentu w OKRESIE OD 01 STYCZNIA 2014r. DO 31 GRUDNIA 2014r.

Dom Pomocy Społecznej im. L. A. Helclów ogłasza przetarg

  • Adres: 31-148 Kraków, ul. Helclów 2
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6330828 , fax. 012 6343151
  • Data zamieszczenia: 2013-10-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej im. L. A. Helclów
    ul. Helclów 2 2
    31-148 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6330828, fax. 012 6343151
    REGON: 00029317200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.helcle.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA ŚWIEŻEGO, WĘDLIN ORAZ DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW W KRAKOWIE, UL. HELCLÓW 2 zgodnie z Wykazem Asortymentu w OKRESIE OD 01 STYCZNIA 2014r. DO 31 GRUDNIA 2014r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    DOSTAWA MIĘSA ŚWIEŻEGO, WĘDLIN ORAZ DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW W KRAKOWIE, UL. HELCLÓW 2 zgodnie z Wykazem Asortymentu w OKRESIE OD 01 STYCZNIA 2014r. DO 31 GRUDNIA 2014r. Szczegółowy przedmiot zamówienia został wyspecyfikowany w Wykazie Asortymentu dołączony do SIWZ z dnia 11.10.2013r ( między innymi: mięso wołowe bez kości extra - 1300 kg; mięso wołowe z kością - 2800 kg; łopatka wieprzowa - 1000 kg; flaki wołowe parzone - 500 kg; ozorki wieprzowe - 450 kg ; szynka - 1740 kg; polędwica sopocka - 550 kg; parówki - 900 kg; kiełbasa toruńska - 320 kg; kiełbasa biała wieprzowa - 600 kg; polędwica drobiowa - 320 kg; pasztet drobiowy - opakowanie 50 g - 2550 szt; kurczak świeży - 3200 kg; filety z kurczaka surowe - 1557 kg; udka z kurczaka - 1300 kg; porcje rosołowe z kurczaka - 2682 kg; mięso gulaszowe z indyka - 400 kg , itp).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE WYMAGA WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.helcle.republika.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach