Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r.
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. +48618310142 , fax. +48618310107
- Data zamieszczenia: 2020-03-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. +48618310142, fax. +48618310107
REGON: 00028885700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu oraz jaj - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, produktów mięsnych, drobiu podrobów oraz jaj szczegółowo określonych w Załączniku do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 i nr 3 do SIWZ. 3. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik do SIWZ. 4. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 5. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego: 6. Zamawiający dopuszcza możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach zawartej w postępowaniu umowy (dla każdej części). Szczegółowy opis oraz zakres opcji został określony w Załączniku nr 2 do SIWZ oraz we wzorze umowy Załącznik do SIWZ. 7. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części i Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części. Część nr 1: Mięso, podroby, smalec i boczek Część nr 2: Drób i produkty drobiowe Część nr 3: Wędliny wieprzowe, drobiowe i kiełbasy Część nr 4: Jaja - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa wymagań dotyczących niniejszego warunku
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Przed zawarciem umowy, Zamawiający zażąda od Wykonawcy decyzji Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu przez środek transportu warunków higieniczno-sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności – w odniesieniu do części nr 1, 2, 3, 4
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 12 im. Kubusia Puchatka w Koninie w 2024 r.
Dodano: 2024-03-31 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 16 im. Jana Brzechwy w Koninie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-19 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół im. Janusza Korczaka w Szydłowie
Dodano: 2024-01-25 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół im. Janusza Korczaka w Szydłowie
Dodano: 2023-12-06 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół im. Janusza Korczaka w Szydłowie
Dodano: 2023-08-21 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 16 im. Jana Brzechwy w Koninie w 2023 r.
Dodano: 2023-02-22 - Dostawa drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2023-02-13 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół im. Janusza Korczaka w Szydłowie
Dodano: 2023-01-25 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Skęczniewie
Dodano: 2023-01-10 - Dostawa produktów spożywczych do stołówki Bursy Szkolnej nr 1 w Wągrowcu w roku 2023
Dodano: 2022-12-13