Przetargi.pl
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu oraz jaj

Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r.
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. +48618310142 , fax. +48618310107
  • Data zamieszczenia: 2020-03-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
    61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. +48618310142, fax. +48618310107
    REGON: 00028885700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu oraz jaj
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, produktów mięsnych, drobiu podrobów oraz jaj szczegółowo określonych w Załączniku do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 i nr 3 do SIWZ. 3. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik do SIWZ. 4. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 5. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego: 6. Zamawiający dopuszcza możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach zawartej w postępowaniu umowy (dla każdej części). Szczegółowy opis oraz zakres opcji został określony w Załączniku nr 2 do SIWZ oraz we wzorze umowy Załącznik do SIWZ. 7. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części i Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części. Część nr 1: Mięso, podroby, smalec i boczek Część nr 2: Drób i produkty drobiowe Część nr 3: Wędliny wieprzowe, drobiowe i kiełbasy Część nr 4: Jaja
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa wymagań dotyczących niniejszego warunku
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Przed zawarciem umowy, Zamawiający zażąda od Wykonawcy decyzji Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu przez środek transportu warunków higieniczno-sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności – w odniesieniu do części nr 1, 2, 3, 4

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach