Zespół Szkół Nr 10 ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Antoniewicza 5
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 87 567 74 05 , fax. 87 567 74 05
- Data zamieszczenia: 2013-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 10
ul. Antoniewicza 5 5
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 87 567 74 05, fax. 87 567 74 05
REGON: 20021754900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs10suwalki.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wyrobów wieprzowych oraz mięsa drobiowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
dostawa mięsa i wyrobów wieprzowych oraz mięsa drobiowego do stołówki szkolnej - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs10suwalki.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną