Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla SPZOZ w Choszcznie. Nr sprawy: 1/ZP/MWM/11.

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 73-200 Choszczno, ul. Niedziałkowskiego 4a
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 095 7652438, 7657211 w 143 , fax. 095 7652410
  • Data zamieszczenia: 2011-02-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Niedziałkowskiego 4a 4a
    73-200 Choszczno, woj. zachodniopomorskie
    tel. 095 7652438, 7657211 w 143, fax. 095 7652410
    REGON: 21037354300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.spzozchoszczno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla SPZOZ w Choszcznie. Nr sprawy: 1/ZP/MWM/11.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    wołowina bk kg 50 łopatka bk kg 1550 schab bk kg 1170 gulaszowe wołowe kg 150 karkówka bk w porcjach po 100 g kg 400 karkówka bk kg 400 boczek wędzony kg 20 kurczak świeży kg 1500 filet z kurczaka kg 2600 korpusy drobiowe kg 1300 mielonka wieprzowa piwna lub równoważna kg 150 bosmanki drobiowe kg 900 pasztetowa drobiowa kg 190 szynka gotowana kg 110 salceson włoski kg 150 wątroba wieprzowa kg 410 wędlina wieprzowa Rawska lub równoważna kg 600 mięso mielone wołowe kg 180 salceson wiejski kg 150 salceson ozorkowy kg 150 baton szynkowy drobiowy kg 150 polędwica z indyka kg 150 baton drobiowy kg 150 wątroba drobiowa kg 30 kaszanka - porcje w cienkim jelicie po 100 g kg 100 kiełbasa biała drobiowa parzona kg 300 parówka hot dog kg 540 polędwica drobiowa kg 150 pasztetowa z kaszą manną kg 190 parówki cielęce w naturalnym jelicie kg 360 żeberka w porcjach po 150 g kg 1100 Pałka z kurczaka kg 1600 udziec z kurczaka kg 1600 gulaszowe wieprzowe kg 150 szynka niedźwiedzia lub równoważna kg 100 śląska delikatesowa kg 360
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.spzozchoszczno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach