Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy BALTICA ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Ogrodowa 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 2013431 , fax. 18 2013431 w. 813
  • Data zamieszczenia: 2014-09-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy BALTICA
    ul. Ogrodowa 6 6
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 18 2013431, fax. 18 2013431 w. 813
    REGON: 22115068800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zakopane-oswbaltica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I Mięso i wędliny wieprzowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol PCV 1 Baleron gotowany kg 100 15131133-6 2 Kabanos kg 50 15131133-6 3 Kiełbasa krakowska parzona kg 75 15131133-6 4 Kiełbasa krakowska sucha kg 75 15131133-6 5 Kiełbasa szynkowa kg 50 15131133-6 6 Kiełbasa toruńska kg 50 15131133-6 7 Kiełbasa żywiecka kg 50 15131133-6 8 Kiełbasa zielonogórska kg 100 15131133-6 9 Kiełbasa zwyczajna kg 100 15131133-6 10 Kiełbaski Debreczynki kg 350 15131133-6 11 Parówki cienkie wieprzowe kg 350 15131135-0 12 Polędwica sopocka kg 100 15131133-6 13 Schab pieczony kg 100 15113000-3 14 Wędzonka chłopska kg 50 15131133-6 15 Kiełbasa biała kg 150 15131133-6 16 Rolada z boczku kg 100 15131133-6 17 Kiełbasa głogowska kg 50 15131133-6 18 Kiełbasa kminkowa kg 50 15131133-6 19 Golonkowa prasowana kg 100 15131133-6 20 Szynka gotowana kg 100 15131133-6 21 Szynka konserwowa kg 150 15131133-6 22 Szynka wiejska kg 100 15131210-0 23 Szynka Gaździny kg 100 15131133-6 24 Szynka łopatkowa kg 50 15131210-0 25 Szynka domowa kg 100 15131210-0 26 Szynka wiedeńska kg 50 15131133-6 27 Boczek wędzony bez kości kg 300 15113000-3 28 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 15113000-3 30 Schab wieprzowy bez kości kg 1500 15113100-4 31 Słonina świeża kg 100 1511300-37 32 Szynka wieprzowa bez kości kg 700 15131410-2 33 Golonka wieprzowa przednia kg 100 15113000-3 34 Wątroba wieprzowa kg 100 15114000-0 36 Karczek wieprzowy bez kości kg 1500 15121133-6 37 Nogi wieprzowe kg 100 15113000-3 Grupa II Drób i wędliny drobiowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol 1 Filet z indyka surowy kg 250 15112220-4 2 Filet z indyka wędzony kg 50 15131135-0 3 Udko z kurczaka surowe kg 800 15112210-1 4 Filet z kurczaka surowy kg 1000 15112210-1 5 Polędwica drobiowa kg 50 15131135-0 6 Dramstyki ( podudzie) z kurczaka kg 300 15112200-8 7 Szynka z indyka kg 50 15121135-0 Grupa III Mięso wołowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol 1 Pieczeń wołowa extra kg 150 15111190-7 2 Rostbef kg 150 15111190-7 3 Mięso gulaszowe wołowe kg 150 15111190-7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane-oswbaltica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach