Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin ZP 1/DiUOk/2013

Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek" ogłasza przetarg

  • Adres: 66-200 Nowy Dworek, Nowy Dworek 46
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 381 10 91, 68 381 01 67 , fax. 68 381 01 67 wew. 11
  • Data zamieszczenia: 2013-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek"
    Nowy Dworek 46 46
    66-200 Nowy Dworek, woj. lubuskie
    tel. 68 381 10 91, 68 381 01 67, fax. 68 381 01 67 wew. 11
    REGON: 00128640600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nowydworek.com
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin ZP 1/DiUOk/2013
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    l.p. Nazwa towaru j.m. Przewidywana ilość na 2014 r. 1. Baleron Kg 10 2. Boczek wędzony b/k Kg 100 3. Boczek wędzony parzony b/k Kg 60 4. Gulaszowe wp kg 500 5. Karkówka b/k kg 70 6. Kaszanka kg 800 7. Kiełbasa biała parzona kg 450 8. Kiełbasa mortadela kg 600 9. Kiełbasa szynkowa kg 200 10. Kiełbasa zwyczajna kg 1600 11. Kiełbasa żywiecka kg 500 12. Kiełbasa biała surowa kg 150 13. Kiełbasa śląska kg 200 14. Kości schabowe surowe kg 2000 15. Kości schabowe wędzone kg 400 16. Boczek surowy b/k kg 100 17. Metka cebulowa kg 400 18. Mięso mielone wp kg 2000 19. Podgardle wędzone kg 60 20. Boczek faszerowany kg 50 21. Schab b/k kg 1200 22. Schab z/k kg 35 23. Słonina świeża kg 200 24. Smalec kg 120 25. Szynka drobiowa kg 350 26. Szynka tyrolska kg 400 27. Szynka gotowana kg 100 28. Łopatka z przyprawami kg 50 29. Szynka z indyka kg 200 30. Wątrobianka pasztetowa kg 300 31. Parówka drobiowa gruba kg 1500 32. Kiełbasa piwna kg 370 33. Kiełbasa kanapkowa kg 600 34. Szynka surowa wędzona kg 120 35. Ogonówka surowa wędzona kg 50 36. Gulaszowe wołowe kg 60 37. Wątroba wp Kg 500 38. Łopatka staropolska kg 50 39. Pasztet wędzony Kg 150 40. Żeberka ekstra mięsne Kg 200 41. Salceson czarny Kg 400 42. Pasztet wędzony w naturalnym Flaku Kg 50 43. Golonka Kg 50 44. Łopatka bez kości Kg 80 45. Polędwica sopocka Kg 50 46. Kiełbasa jałowcowa Kg 150 47. Nogi świńskie Kg 70 48. Kiełbasa polska pieczona Kg 150 49. Mielone z indyka Kg 60 Dostawy będą realizowane sukcesywnie, według zamówień częściowych składanych przez Zamawiającego telefonicznie, e-mailowo dwa razy w tygodniu, tj. w dniach : poniedziałek i czwartek każdego tygodnia do godz. 10.00 ( z możliwością zmiany terminu przez Zamawiającego), z zapewnieniem dostaw na dni świąteczne. Dostawa artykułów będących przedmiotem umowy będzie dokonywana transportem dostawcy. Koszt transportu wliczony jest w cenę towaru. Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Zamawiającego , tj. Nowy Dworek 46, Jordanowo 53, Glińsk 36, oraz Świebodzin - ul.Mała 5. Odbioru kolejnych dostaw wymienionych w umowie , dokona upoważniony przedstawiciel Zamawiającego w miejscu wykonania umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nowydworek.com
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach