Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2012-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (Zakład Karny)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Dostawa do siedziby Zamawiającego następujących artykułów: Część nr 1 - Wędliny wieprzowe Parówka - 1 100 kg Mortadela - 1 500 kg Kiełbasa poznańska - 600 kg Krakowska gotowana - 2 000 kg Metka łososiowa - 1 000 kg Metka cebulowa - 800 kg Szynka mielona - 1 000 kg Kiełbasa biała - 1 100 kg Szynka tyrolska - 1 700 kg Kiełbasa codzienna - 3 000 kg Kiełbasa jarmarczna - 1 600 kg Boczek wędzony - 100 kg Boczek wędzony mielony - 900 kg Wędzonka prasowana - 1 900 kg Szynka gotowana - 400 kg Pasztetowa - 1 100 kg Kaszanka - 1 300 kg Pieczeń domowa - 1 700 kg Szynka kanapkowa - 1 000 kg Salceson biały - 1 100 kg Salceson czarny - 600 kg Część nr 2 - Mięso wieprzowe Karkówka bez kości - 200 kg Łopatka - 2 000 kg Żeberka - 1 000 kg Mięso mielone - 2 000 kg Schab bez kości - 500 kg Wątroba - 1 800 kg Smalec w osłonce - 900 kg 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 3. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy artykułów określonych w powyższej tabeli będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem, na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Artykuły określone w tabeli nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być o dobrym smaku, z odpowiednio długim okresem przydatności do spożycia. Każda partia dostarczanego towaru musi posiadać etykiety z informacjami o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. 7) Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311202
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną