Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2015

Areszt Śledczy w Grójcu ogłasza przetarg

  • Adres: 05-600 Grójec, ul. Armii Krajowej 21
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 6642052 , fax. 048 6642725
  • Data zamieszczenia: 2015-05-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Grójcu
    ul. Armii Krajowej 21 21
    05-600 Grójec, woj. mazowieckie
    tel. 048 6642052, fax. 048 6642725
    REGON: 00032075600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Wołowina b/k II kg 150 2 Wątroba wieprzowa kg 800 3 Łopatka wieprzowa b/k kg 2200 4 Kości wołowe kg 2200 5 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 1250 6 Serca wieprzowe kg 525 7 Żołądki z kurczaka kg 500 8 Kurczak cały - bez podrobów świeży kg 1800 9 Ćwiartka kurczaka kg 1650 10 Filet z kurczaka kg 325 11 Wątróbki drobiowe kg 600 12 Serca drobiowe kg 850 13 Kiełbasa biała parzona kg 675 14 Kiełbasa kanapkowa kg 2100 15 Kiełbasa Podwawelska kg 900 16 Smalec (kostka 200 do 400 gram) kg 450 17 Szynka prasowana (blok) kg 450 18 Kiełbasa śląska kg 900 19 Kiełbasa drobiowa (cienka) kg 1800 20 Kiełbasa szynkowa kg 375 21 Kiełbasa boczkowa kg 650 22 Parówki wieprzowe - cienkie kg 1350 23 Kiełbasa Parówkowa kg 1100 24 Kiełbasa zwyczajna kg 1200 25 Kurczak faszerowany kg 375 26 Mielonka z indyka kg 1550 27 Kiełbasa krakowska kg 500 28 Mortadela drobiowa kg 2550 29 Pieczeń rzymska kg 1600 30 Przysmak drobiowy kg 500 31 Pasztet wieprzowy (blok) kg 950 32 Podgardle wędzone kg 800 33 Salceson czarny kg 850 34 Salceson Włoski kg 750 35 Pasztetowa wieprzowa kg 1000 36 Kaszanka (gryczana) kg 1300 37 Parówki drobiowe cienkie kg 1150 38 Mielonka drobiowa kg 2100 39 Szynka drobiowa kg 350 40 Pasztet drobiowy kg 750 41 Pieczeń drobiowa kg 850 42 Pasztet mazowiecki (blok) kg 775 43 Konserwa mięsna - familijna o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 450 44 Konserwa pasztet drobiowy o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 335 45 Kiełbasa toruńska kg 1350 46 Kiełbasa swojska kg 430 47 Kiełbasa grillowa kg 1800 48 Szynka tyrolska kg 1900 49 Kiełbasa golonkowa kg 325 50 Polędwica drobiowa kg 500 51 Żeberka wieprzowe - porcjowane w paski kg 300 52 Słonina kg 225 53 Pasztetowa drobiowa kg 850
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154121000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach