Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Internatu Zespołu Szkół , Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie ogłasza przetarg

  • Adres: 87-162 Lubicz, Gronowo 128
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 6784118, -25, -66 , fax. 056 6784118
  • Data zamieszczenia: 2009-06-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie
    Gronowo 128 128
    87-162 Lubicz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 6784118, -25, -66, fax. 056 6784118
    REGON: 00009582200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsgronowo.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Internatu Zespołu Szkół , Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    boczek wieprzowy świeży kg 30 filet z kurczaka świeży kg 600 karkówka b/k kg 450 kurczak świeży kg 150 łopatka b/k kg 300 porcje rosołowe kg 250 schab b/k kg 400 udka drobiowe kg 550 wątroba wieprzowa kg 100 wątroba z kurczaka kg 100 szynka wieprzowa b/k kg 150 żołądki drobiowe kg 100 kurczak świeży kg 150 filet z piersi indyka kg 200 wieprzowina gulaszowa kg 270 boczek wędzony kg 30 filet z indyka wędzony kg 30 golonka bawarska kg 50 pulpety drobiowe kg 70 wędlina baleron wieprzowy kg 50 wędlina cebulowa kg 50 wędlina drosetki kg 50 wędlina fantazja królewska kg 50 wędlina filet królewski z indyka kg 60 wędlina golonkowa kg 50 wędlina jałowcowa kg 60 wędlina jarmarczna kg 60 wędlina kanapkowa kg 50 wędlina kaszanka kg 40 wędlina krakowska kg 80 wędlina krakowska drobiowa kg 70 wędlina luncheon królewski kg 50 wędlina metka wiejska kg 70 wędlina mielonka kg 50 wędlina mielonka kanapkowa kg 50 wędlina mortadela kg 40 wędlina myśliwska kg 50 wędlina ogonówka kg 60 wędlina parówkowa kg 70 wędlina parówkowa-paluszki kg 30 wędlina pasztet drobiowy kg 40 wędlina pasztet wiejski kg 40 wędlina pasztetowa wiejska kg 40 wędlina pieczeń drobiowa kg 50 wędlina pieczeń rzymska kg 50 wędlina pieczeń z papryką kg 50 wędlina piwna kg 50 wędlina podwawelska kg 80 wędlina polędwica drobiowa kg 60 wędlina polędwica sopocka kg 60 wędlina polędwica swojska kg 50 wędlina polska pieczona kg 40 wędlina przysmak tucholski kg 50 wędlina salami kg 50 wędlina salceson drobiowy kg 40 wędlina salceson ozorowy kg 40 wędlina serdelki pyszne kg 60 wędlina swojska kg 60 wędlina szynka czerniewicka kg 60 wędlina szynka drobiowa kg 60 wędlina szynka gotowana kg 90 wędlina szynka konserwowa kg 70 wędlina szynka krakowska kg 60 wędlina szynka mielona kg 30 wędlina szynkowa wieprzowa kg 60 wędlina śląska kg 90 wędlina zawijaniec drobiowy kg 30 wędlina zwyczajna kg 80 wędlina żywiecka kg 50 wędlina delicja drobiowa kg 40 wędlina łopatka kujawska kg 30 wędlina podlaska kg 40 wędlina słoikowa kg 30 wędlina szynka biała kg 30 wędlina krakowska sucha kg 20
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podst. art. 24 ustawy Pzp i spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków oparta będzie na zasadzie spełnia/ nie spełnia. Zamawiający odrzuca ofertę, jeśli zajdą przesłanki, o których mowa w art. 89 ustawy Pzp
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełniania wymaganych przez Zamawiającego warunków Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty następujące dokumenty i oświadczenia: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2. Oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP i że spełnia wymagania określone w art. 22 ust. 1 PZP - załącznik nr 3 do SIWZ Do oferty Wykonawca dołącza, oprócz dokumentów, o których mowa wyżej następujące dokumenty: 3. Formularz cenowy - załącznik nr 2 do SIWZ 4. Zaparafowany przez Wykonawcę wzór umowy, jako znak akceptacji warunków, na których Zamawiający zleci wykonanie zamówienia publicznego - załącznik nr 4 do SIWZ Wszystkie ww. dokumenty winny być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. W przypadku podpisania oferty przez inną osobę wymagane jest dołączenie do oferty stosownego pełnomocnictwa. Do oferty musi być dołączony oryginał pełnomocnictwa, jeśli jest przedstawiona kopia to musi być potwierdzona notarialnie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsgronowo.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach